To je to što me zanima!

Amerikanac uhvatio taksista koji mu je htio ukrasti novčanik

Američki državljanin (30) je ispred Zračne luke Zagreb uhvatio i do dolaska policije zadržao vozača taksija koji mu je htio ukrasti novčanik. Vozač taksija je priveden
Vidi originalni članak

Američki državljanin (30) je u srijedu oko 12.20 sati ispred Zračne luke Zagreb uhvatio i do dolaska policije zadržao vozača taksija koji mu je htio ukrasti novčanik. Vozač (38) taksija je priveden i predan pritvorskom nadzorniku. Amerikanac je u zračnoj luci bio sa suprugom i djetetom.  

Riječ je o vozaču Eko-taksija koji je otprije poznat policiji. 

Taksist je obitelj dovezao u zračnu luku i počeo iskrcavati prtljagu. Kad je mislio da ga Amerikanac neće vidjeti, gurnuo je ruku u torbu i pokušao ukrasti novčanik. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Putschi 01.08.2013.

    Mislio si Amerikanac ; kad sam vec u takvoj drzavi , ajd da im jednog uhvatim !!!

  • Relic 01.08.2013.

    Biti vozač taksija budimo realni nije baš puno plaćen posao ali itekako odgovoran mnogi ljudi se pouzdaju u taksiste pogotovo oni koji su prvi puta u nekom većem gradu... meni nije jasno kako je na takvo mjesto uopće primljen netko tko je "od prije poznat policiji"...

  • DaliborLakosil 01.08.2013.

    meni u eko-taxi dali otkaz radi pusenja cigarete u autu dok ce ovog zadrzati i jos ce mu se ispricati!!!! sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare