To je to što me zanima!

Amerikanci oborili treći objekt iznad Kanade: Trudeau naredio

Kanadski i američki avioni su sudjelovali u akciji obaranja objekta, a Trudeau kaže da ga je konačno oborio američki F-22. Istaknuo je kako je on dao naredbu za obaranjem
Vidi originalni članak

Još jedan neidentificirani leteći objekt oboren je iznad zračnog prostora Sjeverne Amerike, potvrdio je kanadski premijer Justin Trudeau, javlja BBC.

Kanadski i američki avioni su sudjelovali u akciji obaranja objekta, a Trudeau kaže da ga je konačno oborio američki F-22. Istaknuo je kako je on dao naredbu za obaranjem, a na Twitteru je dodao da će kanadske snage analizirati olupinu.

Zračna komanda SAD-a i Kanade NORAD ranije je potvrdila da vojni promatraju nepoznati objekt na velikoj nadmorskoj visini iznad Kanade.

- Ovo je već treći objekt koji se nalazi na velikoj nadmorskoj visini. Potvrđeno je da su vojni zrakoplovi dignuti u zrak te da prate nepoznati objekt koji se nalazi visoko u zračnom prostoru sjeverne Kanade - izjavila je ranije dopisnica CNN-a Paula Newton.

Neidentificirani leteći  se pojavio iznad Sjeverne Amerike samo nekoliko dana nakon što je oboren kineski špijunski balon koji je narušio američki i kanadski zračni prostor.

U petak je još jedan objekat oboren iznad Aljaske po naređenju američkog predsednika Joea Bidena.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • RikiKiki1 12.02.2023.

    A da kojeg prizemlje pa da vide koj je to k... c. A ne odma srušiti i dizati tenzije. Pa to je balon nije neuhvatljivo!

  • Legalno Ilegalno 12.02.2023.

    Počelo je počelo...

  • darko122 12.02.2023.

    Da , da Sjeverna Amerika ima problem, nisu imali potrebe razmišljati o obrani svoje teritorije na svom terenu i nemaju dovoljno razvijen sustav PZO, ali imaju PRO. istok samo pipa gdje su im rupe, jer misli , ako zatreba, rat prebaciti njima u dvorište, po prvi puta, to je nova strategija, Brazil imaju u BRIGS, Venecuelu imaju, Kubu imaju i one male imaju, a imaju ih zato jer neznaju da se nikada i nikad nijedan narod u povijesti nije usrećio sa ruskom vlašću, samo milijuni grobova, laži i prevare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare