To je to što me zanima!

Amerikanka djecu ostavila u autu, oslijepili i dobili opekline

Ashley Snell (26) terete za pokušaj ubojstva drugog stupnja i okrutnosti jer je svoju djecu ostavila u uzavrelom autu. Djeca u dobi od 4 godine, 18 i 4 mjececa su teško
Vidi originalni članak

Nakon što u Hrvatskoj još traju previranja i nevjerica zbog šestogodišnje Poljakinje koju su roditelji u subotu ostavili 45 minuta u zatvorenom automobilu od čega je doživjela toplinski udar iz Amerike stižu vijesti o suđenju 26-godišnjoj Ashley Snell koja je ostavila troje svoje djece u automobilu toliko dugo dok nisu dobili opekotine, oslijepili i zadobili teška oštećenja mozga.

Kako prenosi KATC.com 26-godišnjakinja iz gradića New Roads u Louisiani uhićena je dva mjeseca nakon tragedije  pod sumnjom za pokušaj ubojstva drugog stupnja i okrutnosti, nakon što je djecu ostavila u uzavrelom automobilu.

Djeca u dobi od četiri godine, 18 i 4 mjeseca u jako su teškom stanju, a dobre vijesti ipak sižu iz bolnice u New Orleansu gdje su doktori potvrdili kako se jednom od djece djelomično vratio vid, a jedno od njih otpušteno je iz bolnice i o njemu se trenutno brine država.

Sudac je za neobzirnu majku odredio jamčevinu od 300.000 dolara, a sada se čeka njezino saslušanje pred porotom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Ela123_6 19.07.2011.

    Ne znam kako jedna osoba moze takvo sto napraviti.Ja imam 5 djece .Jedno dijete mi je bolesno vec 6 godina. Nikad ih ne tucem a kamolo da bi ih ostavila u uzavrelom autu. To je zalosno. Jednostavno se gadim. Ako je radala djecu da ih ubija trebalo bih ubiti nju.

  • SvetlanaMaksimović 17.07.2011.

    Koliki idiot moraš biti da to napraviš??

  • starstar 17.07.2011.

    smece

Komentiraj...
Vidi sve komentare