To je to što me zanima!

Amnesty International zabrinut jer Kosor glorificira generale

Amnesty International izrazio je u utorak "veliku zabrinutost" zbog počasti koju je predsjednica hrvatske vlade nedavno odala dvojici generala osuđenih za ratni zločin
Vidi originalni članak

Amnesty International izrazio je veliku zabrinutost zbog počasti koju je premijerka Kosor dala dvojici hrvatskih generala i glorificiranja vojno-redarstvene operacije Oluja, prenosi HTV.

Ističu kako bi izjave "koje glorificiraju operaciju Oluja i osobe koje se smatra odgovornim za ratne zločine počinjene u okviru te operacije mogle poslati političku poruku koja bi mogla potkopati provedbu pravde". Također ocjenjuju i kako "to može obeshrabriti (hrvatski) pravosudni sustav da istražuje i sudi za zločine počinjene tijekom operacije Oluja".

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_28589 10.08.2011.

    Bas me interesuje Jacin odgovor. Lako je sa Pupovcem ali tamo gdje se uvukla gdje joj se ni noge ne vide bice tesko.

  • maajde 10.08.2011.

    Na naslovnici od 8 vijesti na 3 je jaca. Ja mislim da ni dragi vođa Kim Il Sung u Sjevernoj Koreji nije bio više zastupljen u medijima

  • millymilly 10.08.2011.

    Nema ovo veze ni sa skupljanjem glasova, ni sa poenima, ni sa mladima HDZ-a niti ničim što je vezano s domaćaom politikom i ekonomijom, Sve to ordiniraju strani tirani kojima mi grčevito hrlimo i dozvoljavamo da nas se opet posvađa. Dešava se 1918. ali u drugom smjeru.Da mogu stavit mp3-cu uz ovaj komentar stavio bi "Svetinju" od Škore, svaka čast, pogođena tema 100%, ode nam samostalnost u pizdu materinu (admine sorry na izrazu, ne mogu drugačije, nije po naški,a i to ćemo izgubit za dogledno vrijeme, zato, narode, psujte, bar to možete, hm, bar još neko vrijeme).

Komentiraj...
Vidi sve komentare