To je to što me zanima!

Anđeo čuvar: Zabila se u džip i spasila obitelj od sigurne smrti

Policijska uprava iz Phoenixa objavila je snimku šokantnog sudara s prometne kamere na kojoj se vidi kako je vozačica 'poput anđela' blokirala pješake i spriječila jureći džip da ih ne pogazi
Vidi originalni članak

Jedna se žena zabila u džip na raskrižju u Phoenixu koji je proletio kroz crveno svjetlo na semaforu i tako spasila par s djetetom od sasvim sigurne smrti.

Policijska uprava iz Phoenixa u srijedu je objavila snimku šokantnog sudara s prometne kamere koji se dogodio 14. listopada, oko 10 sati navečer.

Vijesti Pilot junak im spasio život pa će ga zvati na vjenčanje

- Žena (27) je svojim Chevy Cruzom poput anđela blokirala pješaka i spriječila auto da ih ne pogazi - napisali su u objavi na Facebooku te je prozvali junakinjom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Junakinja' je u sudaru ozlijeđena, no njezine ozljede nisu bile opasne po život, dodala je policija.

Na snimci se vidi kako kolona automobila skreće lijevo, ali crveno je svjetlo bilo za one zadržavaju smjer kretanja, odnosno idu ravno. U tom trenutku dvoje pješaka s kolicima prelaze ulicu, a džip kroz crveno svjetlo juri prema njima.

Odjednom nailazi Chevy Cruze Sedan i blokira džip, a potreseni pješaci nastave prelaziti pješački prijelaz.

NEOBIČNA POTJERA Mislili da zaustavljaju manijaka pa su herojski spašavali dijete

Nakon sudara, vozač džipa, koji je kasnije identificiran kao Ernesto Otanez Oveso i njegova suvozačica pokušali su pobjeći. Još jedna vozačica koja je svjedočila nesreći je pratila džip koji se kasnije zabio i u vrata auta svjedokinje koja ga je pratila.

Oveso je uhićen zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola, a optužen je i za napad. Unutar njegovog džipa pronađen je i pištolj, što je dodatno alarmiralo policiju pa ga trenutno drže u pritvoru, dok traje istraga.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • UNPROFOR 26.10.2019.

    Pa koga vi lažete i mislite muvati ! Ako su Yenkiji glupi , ovi odnosno mi na Balkanu nismo !

  • GHOSTBUSTER 24.10.2019.

    Kristina molim te kupi si naocale s velikom dioptriom,jer koliko ja vidim ovo vozilo koje je proslo kroz crveno SE zabilo u vozilo koje je uredno islo ravno kroz zeleno....pjesaci su imali jako jako puno srece u ovoj situaciji....koji novinari su kod nas svasta....

  • Cipuka 24.10.2019.

    Hahahaha... da namjerno se zabila... junakinja... koji show od tipkaranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare