To je to što me zanima!

Analiza potvrdila: U trošnoj su kući našli kostur nestale Marije

Iz Okružnog javnog tužilaštva u Doboju danas je priopćeno da se poduzimaju mjere radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je Knežević nastradala, piše Dnevni avaz
Vidi originalni članak

Kod Gradačca u BiH slučajni prolaznici u trošnoj kući pronašli su 26. studenog prošle godine ljudski kostur s odvojenom glavom. Sada je službeno potvrđeno da je riječ o Mariji Knežević (32) iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja, koja je nestala 2016. godine. Iz Okružnog javnog tužilaštva u Doboju u petak je priopćeno da se poduzimaju mjere radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je Knežević nastradala, piše Dnevni avaz.

NESTALA IZ HRVATSKOG NASELJA Je li to nestala Marija? Našli kostur s odvojenom glavom...

Kostur su poslali na DNK vještačenje, budući da obdukcijom nije mogao biti utvrđen identitet osobe, niti uzrok smrti jer su posmrtni ostaci bili u poodmakloj fazi raspadanja.

STRAH U HRVATSKOM NASELJU Našli djevojku bez glave: 'Jeza nas hvata kraj te kuće užasa...'

Kostur su pronašli Kada Topčagić te njezina kćer i zet, koji je u trošnu kuću ušao i prvi našao kosti. Kada je rekla kako su vidjeli i cipele od kojih je jedna bila na nozi, a druga u kutu sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose. Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, rekli su da im se kći posljednji puta javila 30. studenog 2016. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Verbatim 06.01.2018.

    E neka baš

  • 05.01.2018.

    To su sumske zivotinje raznijele...

  • toby 05.01.2018.

    Opasan rezervat

Komentiraj...
Vidi sve komentare