To je to što me zanima!

Andrej Plenković tvrdi: Iz HDZ-a ću potjerati ekstremizam

Glavna razlika u odnosu na kampanju 2015. jest ta što se više ne želimo vraćati u prošlost, već se baviti najvažnijim pitanjima budućnosti, rekao je Plenković u intervjuu
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u kratkom razgovoru za njemačku televiziju ARD rekao je kako će potjerati ekstremizam iz stranke.
- HDZ je desnica, no moja je misija ojačati i politički centar. To je jasan zadatak koji vrijedi za sve partnere naše stranke u cijeloj Europi. HDZ je stranka koja oduvijek želi predstavljati sve građane Hrvatske, no ekstremizam ću iz naše stranke protjerati. Hrvatski narod želi stranku koja se odgovorno postavlja prema nacionalnim interesima - rekao je Plenković. 

- Glavna razlika u odnosu na kampanju 2015. jest ta što se više ne želimo vraćati u prošlost, već se baviti najvažnijim pitanjima budućnosti. Ljudi u mojoj stranci su se pri formiranju programa prije svega fokusirali na gospodarske teme i u kampanji mi je bilo važno ne baviti ideologijom. Želimo da kultura komunikacije u Hrvatskoj bude na europskoj razini i, u tom smislu, ova kampanja bila je u svemu nalik onim kampanjama koje vi pratite u Europi - rekao je Plenković. 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • liliana 20.09.2016.

    Ekstremizam je ako želiš otvoriti arhive,ekstremizam je ako želiš da se kaže istina o srpskim i komunističkim zločinima,ekstremizam je ako želiš pročistiti televiziju koja i dalje inputira regiju,ekstremizam je ako udrugama koje Hrvate nazivaju ustašama ukineš lovu,ekstremizam je ako se buniš zbog zakona o aboliciji,ekstremizam je ako želiš biti Hrvat u svojoj zemlji.

  • liliana 20.09.2016.

    Šta je ekstremizam u HDZu? Zar je ekstremizam što je HDZ donio zakon o aboliciji,šta je ekstremizam što manjine imaju 8 zasupnika u saboru,imaju pravo na tri glasa dok mi ostali jedan glas,zar je ekstremizam što se nisu procesuirani zločinci koji su ubijali Hrvate 91.,zar je ekstremizam što se ne otvaraju arhivi a HDZ je toliko puta bio na vlasti.Odgovorite mi šta je ekstremizam u HDZu?

  • liliana 20.09.2016.

    Dobro je Milanović rekao,šta Plenković radi u HDZu,on tamo ne spada.Došao je razhebati tu stranku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare