To je to što me zanima!

Andrija Hebrang podržao je Esih i opet skočio sebi u usta!

Ne podržava Dragu Prgometa: Andrija Hebrang je uvijek tvrdio da su izdajnici oni koji nisu za kandidata svoje stranke. Sad je odlučio zaskočiti Plenkovića - skokom u vlastita usta!
Vidi originalni članak

U trenutku kad je šef njegove stranke izložen udaru mangupa iz vlastitih redova, Andrija Hebrang odlučio je zaskočiti Plenkovića - skokom u vlastita usta!

Rekao je da ima potpuno pravo dati Bruni Esih potporu.

No kad se Bandić kandidirao na predsjedničkim izborima na kojima se natjecao i Hebrang, mislio je drukčije: “Za Bandića imam samo jednu rečenicu - tko nije vjeran svojoj stranci, neće biti vjeran ni svojim biračima”.

Potom je sličnu herezu komentirao u slučaju Nadana Vidoševića.

“Ako se kandidira, Vidošević sigurno ne može računati na glasove HDZ-a jer je on primjer člana koji je iskoristio stranku da bi došao na položaje koji su mu donijeli veliku korist, a onda odbacio stranku”.

Treću izjavu dao je napuštajući politiku obrazloženjem da su za njegov poraz “krivi otpadnici iz HDZ-a, marionete krojača hrvatske sudbine...”     

Idi na 24sata

Komentari 185

  • bajica1009 28.03.2017.

    Pitam se što radi ovaj pop-biskup-cirkusant sa ovima mala Brstilo i Rebrang nisu imali doticaja sa crkvom do promjene sa vlasti a mali alija što on čini ovaj skup žalosnim i otužnim.

  • pčela 28.03.2017.

    Ma kakav Miki,kakva Anka partizanka,kakav Prgomet,samo Bruna.

  • SAINT 28.03.2017.

    Bruna Esih je jedino svjetlo u mraku ovih kandidata.........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare