To je to što me zanima!

Andrijaševci: Poginuo je u naletu vlaka na teretnjak

Na pružnom prijelazu u Andrijaševcima poginuo je Dragan J.(32) u srijedu oko 7.30 sati. Nije vidio vlak koji je dolazio i naletio na kabinu kamiona
Vidi originalni članak

Dragan J.(32) poginuo je u srijedu oko 7.30 sati na pružnom prijelazu u Andrijaševcima kraj Vinkovaca.  Vozio je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracija i nije se zaustavio ispred prijelaza. Na kamion je naletio putnički vlak, koji je vozio iz Vinkovaca za Županju, i odgurao vozilo. Vozača kamiona je udarac odbacio oko 20 metara od kamiona. Doznaje se kako je poginuli vozač iz Jaruge kraj Slavonskog Broda.

11 POGINULIH NA PRIJELAZIMA U 2009.
Prema podacima iz Hrvatskih željeznica, ove godine je na pružnim prijelazima u Hrvatskoj 11 ljudi poginulo, a 12 ih je teže ozlijeđeno. Prošle godine je na pružnim prijelazima život izgubilo devet ljudi, a 15 je prošlo s teškim ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • macan1000 09.12.2009.

    neznam zakaj lokomotiva serije 62 vuče jedan vagon?

  • svirac26 09.12.2009.

    naravno da mi nije drago što je čovjek poginuo, ali slažem se s iwancicom i igorom... znak stop znači obavezno zaustavljanje..jbg... tak isto tu kod nas u Popovači na jednom prijelazu prelaze preko pruge k\'o muhe bez glave, a vidio sam i \"specijalca\" koji zaobilazi rampe dok su bile spuštene... nevjerojatno..

  • danijel_ck 09.12.2009.

    Koliko ja vidim iz slika pruga nije zaklonjena i mogao je lijepo vidjeti da dolazi vlak. sam si je kriv!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare