To je to što me zanima!

Andro Vlahušić poručio: Neću da se iz Grada vide platforme

Vlada je izabrala ponuditelje i za jug izdala šest dozvola za istraživanje i moguću eksploataciju. Uskoro na uvid i u javnu raspravu ide Studija utjecaja na okoliš
Vidi originalni članak

Ako je dovoljno daleko od grada, kopna i svih otoka, onda neće biti problema. U Dubrovniku će kilometri udaljenosti od obale biti znatno duži, odlučno je rekao gradonačelnik Andro Vlahušić.

Osvrnuo se na Vladine naftaške planove te poručio kako Dubrovnik ne želi platformu u vidokrugu s obale. 

Vlada je izabrala ponuditelje i za jug domovine izdala šest dozvola za istraživanje i moguću eksploataciju. Uskoro na uvid i u javnu raspravu ide strateška Studija utjecaja na okoliš. Na udaljenost platforma od obale osvrnuo se i Branko Bačić (HDZ), koji smatra da je skandalozno dati dozvolu za platforme deset kilometara od Straduna ili šest od Mljeta.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kopacom 13.01.2015.

    Necu da nam golf loptice padaju po Stradunu,necu da nam posjetioci sa Kruzera svojom prisutnoscu zakcuju gradske ulice,necu Omblu zbog sismisa,nedam,nedam.Tako rade lokalni poslovodje po cijeloj Hrvatskoj.

  • 12.01.2015.

    Dalmatinci bi najradije da se dolje ništa ne događa, da je more samo njihovo, samo oni da mogu čupat i vadit sve što je jestivo i što se da prodat. I da im nitko ne ometa njihovu letargiju i fjaku. Pa makar i nemali ništa. Turizam im je zapravo nužno zlo, jer se lakše tim bavit nego poljoprivredom, ma proizvodnjom bilo čega.

  • 12.01.2015.

    Ispred svake platforme prema Dubrovniku staviti jedan veliki video zid sa live streamingom sunca i mora i riješen problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare