To je to što me zanima!

'Anemija i slabovidnost mogu biti uzrok nesluženja vojske'

Kao liječnik mogu reći da anemija i slabovidnost mogu biti uzrok nesluženja vojnog roka, rekao je Kujundžić istaknuvši da se slaže s uvođenjem vojnog roka...
Vidi originalni članak

Nakon što je Vlada najavila uvođenje vojnog roka od 28 dana, doznalo se da ni premijer Plenković ni čelnik Sabora Božo Petrov nisu služili vojni rok. Problem kod Plenkovića bila je anemija, a kod Petrova slabovidnost. To je komentirao ministar zdravstva Milan Kujundžić:

- Vojni rok sam odslužio kad sam završio medicinu. Podobni su išli u Beograd, a mi malo manje podobni u Novi sad", kazao je Kujundžić za N1 te komentirao mogu li anemija i slabovidnost biti razlog za oslobađanje od služenja vojnog roka:

- Kao liječnik mogu reći da anemija i slabovidnost mogu biti uzrok nesluženja vojnog roka, rekao je Kujundžić istaknuvši da se slaže s uvođenjem vojnog roka jer "moramo razmisliti što se sve događa na globalnoj razini i biti spremni". 
 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ljubica ljubičica_1 04.02.2017.

    Da je on imao urođenu anemiju nebi doživea ove godine( i nebi se mogo bavit sportom ) !Moj pokojni sin je bija doktor i isto je imo visoku dioptriju i služija je HV.Znači ovo što vi govorite ne drži vodu !

  • Dosta! 04.02.2017.

    Kod ove vlade je problem što se ponašaju kao da jedino oni postoje. Ako niste u stanju poštivati jedni druge, nebitno kojoj stranci pripadali, kao takvi ne možete voditi državu.Odnosno možete je voditi bez oporbe koja vam je samo smetnja.

  • nori 🖖 03.02.2017.

    Premijer je malo bljedunjav a picijatar nema đozluke .

Komentiraj...
Vidi sve komentare