To je to što me zanima!

Anka Mrak Taritaš: Evo, fanovi Milana Bandića me zaustavljaju

LOKALNI IZBORI 2017.: Usput sam htjela pitat' Milana hoće li konačno izaći na sučeljavanje, napisala je Bandićeva suparnica uz fotografiju na kojoj pozira u njegovoj stranci
Vidi originalni članak

Anka Mrak Taritaš u drugom krugu lokalnih izbora bori se s Milanom Bandićem za gradonačelničku fotelju. Iako prema anketama Bandić vodi kod birača, Mrak Taritaš osvaja društvene mreže. U utorak je na Facebooku objavila fotografiju iz sjedišta Bandićeve stranke, a napisala je kako je čak i njegovi fanovi traže da se 'fotkaju'.  

- Usput sam htjela pitat' Milana hoće li konačno izaći na sučeljavanje - dodala je.

'Mrak Taritaš štete poruke iz SDP-a'

Bivši Mostovac Ivica Relković gostovao je danas u studiju 24sata gdje je komentirao lokalne izbore i kazao kako izjave iz SDP-a izravno štete Anki Mrak Taritaš. 

- Ona je trebala sebe istaknuti u prvi plan. Bandiću se sada prostor povećava i to zbog poteza SDP-a.  Analiza pokazuje da 68 ulazaka u drugi krug na lokalnim izborima ima HDZ, 28 SDP. HDZ može ostvariti 25 pobjeda, SDP sedam. Ispada da je HDZ četiri puta jači od SDP-a - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Aleluja 03.06.2017.

    Zaustavit će tebe USKOK i DORH, pa ćemo onda vidjeti čija majka crnu vunu prede

  • Milas_1 01.06.2017.

    Ne, ne i ne. Kako je uopće i zamisliti kao gradonačelnicu Zagreba. Neka se kandidira u Gunji.

  • kokaza10 31.05.2017.

    Opet će ovce za Bandića....pa će nakon toga ubrzo pljucometi i pozivi da ga se vrati u Remetinac. E moji sugradjani, nema vam ravnih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare