To je to što me zanima!

ANKETA Je li primjerena kazna zatvora za mučenje životinja?

Situacija je kulminirala 19. veljače kada je vidno alkoholiziran nasred rive u Supetru počeo bez razloga nogama mlatiti svog psa samojeda...
Vidi originalni članak

Po prvi put u Hrvatskoj muškarac je završio iza rešetaka nakon što je divljački premlatio svog psa samojeda na rivi na Braču. 

NEVOLJA ZA TJELOHRANITELJE Pazi, oštar pas! Bidenov ljubimac najmanje 24 puta ugrizao predsjednikove agente

RIJEŠITE ANKETU:

 

Muškarac (45) završio je iza rešetaka istražnog zatvora na splitskim Bilicama zbog sumnje da je počinio nekoliko kaznenih djela među kojima je i zlostavljanje životinja. Kako piše Slobodna Dalmacija, prvi je to put u Hrvatskoj, prema našim spoznajama, da je netko završio u istražnom zatvoru i zbog tog (ne)djela. 

Tereti ga se da je u periodu od rujna 2023. do ove veljače, a sve kako bi zastrašio i zlostavljao svog sina (16), u pijanom stanju učestalo na njega vikao pogrdnim riječima, a jednom prilikom mu je strgnuo slušalice s glave i razbio ih o pod.

Situacija je kulminirala 19. veljače kada je vidno alkoholiziran na sred rive u Supetru počeo bez razloga nogama mlatiti svog psa samojeda. Nekoliko je puta udario nesretnu životinju koja je od boli zavijala i cviljela naočigled prolaznika koji su, pak, pozvali policiju.

Dječak je zbrinut kod rodbine zajedno sa psom, a 45-godišnjak je završio iza rešetaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela. Uhićeni se protivio zatvoru te je se branio da dječaka nikada fizički nije napao, već bi povisio tu i tamo ton glasa.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dee jay 26.02.2024.

    nije primjerena, treba biti 5god ko u vecini svijeta

  • Oksimoron_1 22.02.2024.

    Naravno!

  • mars7 22.02.2024.

    slazem se nek ne muce zivotinje vise ostavite ih na miru nikome nista ne rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare