To je to što me zanima!

ANKETA Trebaju li djeca ostati na online nastavi ili ići u školu?

Kod nižih razreda imamo vrlo malo, gotovo zanemarivo, broj zaraženih, nisu prenosioci. Oni nisu prenosioci tako da je ovo odlična odluka, rekao je Zvonimir Šostar za Dnevnik.hr
Vidi originalni članak

Ministar obrazovanja Radovan Fuchs rekao je danas da će niži razredi osnovnih škola i maturanti ići od ponedjeljka u škole, a da će se ostali pridružiti u klupama ovisno o epidemiološkoj situaciji. To znači da će se od ponedjeljka, 18. siječnja, u svim županijama za učenike viših razreda osnovnih škola, te za učenike prvih, drugih i trećih razreda srednjih škola, nastava odvijati online. Potom će do početka veljače osnivači, županije i gradovi, odlučiti hoće li i u kojoj mjeri i te učenike vraćati u redovnu nastavu u učionicama.

I one županije, poput Primorsko-goranske, koje su već donijele odluku o online nastavi za učenike viših razreda i srednjih škola, organizirat će redovnu nastavu za maturante zbog potrebe pojačanih priprema za državnu maturu.

Zvonimir Šostar iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar također kaže da je povratak u škole za niže razrede odlična odluka. Misli da ih treba što prije vratiti u jedan relativno normalan život.

- Kod nižih razreda imamo vrlo malo, gotovo zanemarivo, broj zaraženih, nisu prenosioci. Oni nisu prenosioci tako da je ovo odlična odluka - rekao je za Dnevnik.hr

ANKETA: Online nastava ili ne

Idi na 24sata

Komentari 22

  • joc0071 13.01.2021.

    izgleda da je ova anketa namještena jer tko želi da se djeca uće od doma i online,nas su učili od koljevke pa do groba najljepše je đačko doma.

  • salkomalo 13.01.2021.

    Online nastava 60.57% Bože s kakvim ja ljudima živim! Al mi je bar jasnije zašto HDZ/SDP uporno dobivaju izbore!

  • Šunka12 13.01.2021.

    Dica moraju ići u školu,sva dica kojima je škola sigurna moraju ić u školu jer ovako doma, slabo il ništa ne rade,znači dici je mjesto u školi i u škol.klupama jer je škola ustanova za obrazovanje a nikako kuća i online školovanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare