To je to što me zanima!

Anonymousi bacali petarde i boce na policiju, palili aute...

Tisuće prosvjednika okupilo se sinoć u centru Londona na antikapitalističkom prosvjedu "Marš milijun maski" koji već četvrtu godinu organiziraju Anonymousi
Vidi originalni članak

Tisuće prosvjednika okupilo se sinoć u centru Londona na antikapitalističkom prosvjedu "Marš milijun maski" koji već četvrtu godinu organizira skupina Anonymous. Gomila se okupila i ispred Buckinghamske palače, a neki su se zaputili i prema sjedištima Konzervativne stranke.

Nakon sat vremena od početka prosvjeda došlo je do nereda, a nekoliko je prosvjednika u prvim redovima probilo policijski kordon i počela trčati prema muzeju Churchill War Rooms i Westminsterskoj palači. Prosvjednici su bacali petarde i boce na policiju, a nekoliko prosvjednika je ozlijeđeno dok ih je policija pokušavala smiriti. Prosvjednici su zapalili policijski automobil.

REUTERS/PIXSELL

Trojica muškaraca su uhićena jer su se ponašali sumnjivo, a utvrđeno je da su sa sobom nosili noževe i dimne bombe, objavila je policija.

Prosvjednici koji su na licu nosili bijele maske uzvikivali su "Jedno rješenje-revolucija" i "Čije su ulice-naše ulice" i parole protiv nejednakosti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 👀 06.11.2015.

    Sviđa mi se

  • ZdenkaPm 06.11.2015.

    Na tisuće prosvjednika samo njih trojica sumnjiva?Kako su ih "izolirali" u toj masi ljudi?

  • zabrana 06.11.2015.

    svi bi htjeli da promjene nekog, nešto ili čak svijet al to je glupost, prvo promjeni sebe! pitam se, koliko tih ''anonymousa'' ima kapitalistične ili nepotrebne materialitične stvari? prvo da počnem sa telefonom, aj da vidimo ako ima neko barem onaj obični a ne na touchscreen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare