To je to što me zanima!

Anoreksičarki davali samo 10 dana života, ona rodila

Od 11 godine Hayley boluje od anoreksije, a prije pet godina težila je svega 30 kilograma na visinu od 170 centimetara. Pet puta je bila na liječenju
Vidi originalni članak

Hayley Wilde (20) liječnici su prije tri godine rekli da ima još samo deset dana života jer je bila na granici života i smrti. Od svoje 11 godine Hayley boluje od anoreksije, a prije pet godina težila je samo 30 kilograma na visinu od 170 centimetara. Pet puta se liječila u raznim bolnicama, četiri godine nije imala mjesečnicu, kosa joj je počela ispadati, a prije tri godine udarila je o samo dno, te joj liječnici nisu davali nikakve šanse za preživljavanje. Uz pomoć liječnika i obitelji ipak se vratila u normalno stanje i počela pomalo jesti. Nakon što je zatrudnjela, jela je po propisanoj dijeti.
- Jela sam zdravo zbog svoga sina Michaela. No, volim biti mršava. Mršavija nego što sam sada - kaže Hayley koja je rodila početkom ožujka. Njena majka Jane priča kako je Hayley često znala reći da će ručak pojesti poslije što je kod majke izazvalo sumnju. Uhvatila ju je kako hranu trpa u džepove. Kako bi se osjećala sitom konzumirala je samo vodu, a svaki dan je i manijakalno vježbala.
- Nisam imala puno prijatelja i mislila sam da ću zbog mršavosti biti popularnija, priča Hayley. Danas izgleda zdravo zrači majčinskim sjajem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • loly0 04.04.2008.

    bas sam je danas gledala na rtl2 bas mi je drago sto je sada dobro ima tako slatko dijete i neka je sretna sto je bolje sad.

  • tajnamoja 02.04.2008.

    Tako i Angelina Jolie sada papa tek toliko da djeca prežive, a onda opet po starom.

  • mario1989 02.04.2008.

    Ova lijeva slika-grozno kaj ljudi od sebe mogu napravit

Komentiraj...
Vidi sve komentare