To je to što me zanima!

Ante Kotromanović: U presudi generalima očekujem najbolje

Zašto da netko odgovara za nešto što nije učinio, rekao je ministar Kotromanović za Dnevnik HTV-a o suđenju generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču u Haagu
Vidi originalni članak

Samo se nadam da će se odluka sudskog vijeća u Haagu temeljiti na realnoj situaciji, a to je da nije bilo prekomjernog granatiranja, rekao je ministar obrane Ante Kotromanović u intervjuu za Dnevnik HTV-a

- Zašto da netko odgovara za nešto što nije učinio - rekao je Kotromanović i dodao kako u presudi generalima Gotovini i Markaču očekuje najbolje. 

''Modernizacija i održavanje prioriteti''

U svojem resoru je najavio kako će se najviše sredstava usmjeriti na održavanje i modernizaciju vojske i opreme te dodao kako je jedan od prioriteta i mornarica. 

Na pitanje o smjeni kadra u ministarstvu, Kotromanović je rekao kako je bilo šlampavosti i nedgovornosti prema poslu te su zbog toga morali smijeniti dio ljudi. 

- Možda smo i jedno ministarstvo koje je za oko 200 ljudi smanjilo administraciju - rekao je ministar. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • DanielTomić 20.05.2012.

    ovaj haski nazovi sud je sranje,Ante je nevin,ministar je pravi ,pricajte sta hocete

  • oxygen 20.05.2012.

    Ovaj ministar je trebao reći da očekuje oslobađajuću presudu a ne najbolje. Najbolje nije svakome najbolje,ali treba za to imati muda.Ante je čovjek SDP-a koji se prave blesavi pa kao ne znaju dali je Gotovina nevin dok im to korumpirani i montirani sud i sudac od 82 g.to ne kaže.

  • drug Tito_1 20.05.2012.

    Dobar je ovaj ministar...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare