To je to što me zanima!

Antičević Marinović: Vladi važniji golf nego radnici

Ingrid Antićević Marinović je kazala kako nigdje u svijetu nema zakona prema kojoj je država dužna investitoru prodati poljoprivredno zemljište za golf
Vidi originalni članak

Zamislite našeg Ivu da dođe Merkelici u Njemačku i kaže joj kako mu mora prodati zemljište jer on želi graditi igralište za golf. Vjerujem da bi prvo pozvali ambulantna kola, da tog čovjeka strpaju tamo gdje mu je i mjesto, jer bi smatrali da je poremećen, slikovito je pred zadarskim novinarima opisala Zakon o golf igralištima SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević-Marinović. Dodala je kako nigdje u svijetu nema takve zakonske odredbe prema kojoj je država dužna investitoru prodati poljoprivredno zemljište za golf. Apsurdnom je ocijenila činjenicu da je Vladi veći strateški interes golf od brodogradnje.
- Vlasti očito nije dovoljno što nije korisna, nego namjerava biti i štetna. Ako premijer kaže da nam je država u banani, ja ću dodati da su oni počeli guliti koru s banane - rekla je SDP-ovka Antičević -Marinović o najavi skore privatizacije Hrvatskih voda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_31011 24.12.2008.

    za didovinu san ratova i ratovaću opet pa da vidin ko to ima muda dirat u ono što su mi moji didovi ostavili

  • tužni šokac 18.12.2008.

    sada se od golfa može dobro živjeti,a radnici šta će im oni bili su dobri dok ih nisu opljačkali sada im moraju davati da mogu preživjeti inaravno tu nema zarade.Bože čuvaj hrvatsku i dobru vladu ?????????

  • brutale 18.12.2008.

    Da meni netko hoće oduzeti zemlju zbog hebenog golf terena odmah bi uz 18 regularnih rupa iskopao i 19. rupu u kojoj bi završio investitor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare