To je to što me zanima!

Anto Đapić će pregovarati s SDP-om o novoj koaliciji

Osijek: Sve se glasnije priča o koaliciji HDSSB-a i HDZ-a što je po Đapiću vraćanje HDSSB-a u krilo vladajuće stranke te čista prijevara birača...
Vidi originalni članak

Predsjednik HSP-a Anto Đapić odustao je od čekanja odgovora osječkog HDZ-a na ponuđenu postizbornu koaliciju i najavio kako će ponudu na suradnju sada odaslati SDP-u te koaliciji HNS-HSU-Zeleni Hrvatske.
- Ni nakon sedam dana nisu odgovorili na ponudu koja je ionako bila prevelikodušna obzirom na njihov izborni rezultat. Čuo sam da je središnjica HDZ-a uvjetovala koaliciju gradonačelničkim mjestom za Miroslava Škoru, a to je nama neprihvatljivo i smiješno - kazao je Đapić koji je uvjeren da će SDP pristati na ozbiljne pregovore. Sve se glasnije, pak, u Osijeku priča o koaliciji glavaševog HDSSB-a i HDZ-a, a što je, smatra Đapić, vraćanje HDSSB-a u krilo vladajuće stranke i prijevara birača koji za tu koaliciju ne bi dali ni glas.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Blue Light 17.03.2008.

    velika prijevara birača.jer oni koji su glasali za HSP su sigurno protiv SDP-a.đapiću sanader te jednom uništio zašto misliš da ne može i drugi put?

  • malimate 17.03.2008.

    zakon,prijevara je koalicaija HDZ-HDSSB a uopce nije HSP-SDP to je prirodna koalicija,na istoj strani su i ima ta neka \"kemija\" medju njima,e moj djapicu,padas sve nize i nize

  • zeljko_ri 17.03.2008.

    Šta Đapiću više ne smeta Biljana Borzan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare