To je to što me zanima!

Anto Đapić je reagirao na plaćeni oglas protiv njega

Plaćenim oglasom i pokušajem daljnjeg kaznenog progona šire se lažne i uznemirujuće glasine i lažno prijavljivanje kaznenog djela, kaže Đapić
Vidi originalni članak

Tek četiri dana nakon objavljivanja oglasa protiv Ante Đapića preko cijele stranice u Glasu Slavonije javnosti se obratio i Anto Đapić nazivajući presliku ugovora između njega i Vlade Zeca iz Kamen Ingrada - krivotvorinom.
- Kako je plaćeni oglas u kojem piše - 'Đapiću! Gdje je granica između morala i kriminala?", izuzetno uvredljiv za mene osobno i Hrvatsku stranku prava, predlažem da državno odvjetništvo utvrdi tko je naručio spomenuti oglas. Spomenuti ugovor nisam potpisao i on predstavlja krivotvorinu - navodi Đapić u podnesku Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku. Đapić u obrazloženju svojega zahtjeva navodi da je pojedincima stalo da ga se kao saborskog zastupnika i predsjednika Gradskog vijeća diskreditira na potpuno neprihvatljiv način.
- Plaćenim oglasom i pokušajem daljnjeg kaznenog progona šire se lažne i uznemirujuće glasine i lažno prijavljivanje kaznenog djela - piše Đapić. Pritom je pojasnio da bi ga trebali strpati u ludnicu, a ne zatvoriti, da je tako nešto potpisao.
- Toliko lud ipak nisam - kaže Đapić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crespo1607 23.12.2008.

    sad se đapic nazivcirao da ce pojesti janje za veceru od muke????haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare