To je to što me zanima!

Anto Đapić: Sve pedofile i silovatelje treba kastrirati

Na izbornom zboru u Osijeku, Đapić je najavio kako će u saborsku proceduru predložiti novi zakon o kastrakciji pedofila i silovatelja u recidivu
Vidi originalni članak

Predsjednik HSP-a Anto Đapić u nedjelju je izbornom zboru gradskog HSP-a u Osijeku najavio kako će u saborsku proceduru predložiti novi zakon koji će pedofile i silovatelje ponavljače kažnjavati kastracijom.
- Ovaj zakon Poljska već priprema i nadam se da će Hrvatska biti druga država u Europi koja će usvojiti zakon o kastraciji, jer smatram da je to opasna i nenormalna pojava kad netko ponovi silovanje, rekao je Ante Đapić. Također se je osvrnuo i na svoju nedavnu izjavu na sjednici Gradskog vijeća kada je, komentirajući naziv karte za gradski prijevoz, tzv. butre, rekao kako je "bolje imati butru, nego dečka". Budući da je ta izjava ocijenjena homofobičnom, Đapić je smatrao da mora "raščistiti račune".
- Mi kao stranka ne želimo nikome određivati seksualne sklonosti, niti zavirivati u ložnice tko s kime spava. No, smatramo da je istospolna zajednica registrirana kao brak neprihvatljiva, rekao je Đapić. Ujedno je dodao kako oni koji imaju istospolne sklonosti ne moraju to brutalno pokazivati u javnosti, ljubiti se na ulicama usta na usta i šetati golih stražnjica.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vinine 07.10.2008.

    slažem se u potpunosti samo bi još nadodao i one s lažnom diplomom i magisterijom njih nikako ne smjemo zaboravit zar ne anto?

  • 25sat 06.10.2008.

    BRAVO Đapiću, i ja to govorim odavno, al me ni\'ko ne sluša,a za svaki slučaj trebalo bi takvoj stoki odrezat i srednji prst, osim toga u javnosti objavljivati njihova imena s fotografijama. Što bi se štitio njihov identitet(bmti pravosuđe) ?

  • bangara 06.10.2008.

    nešto se previše uzmuvo oko piša,a šta sa ženama koje su tako poremećene.Hoće li njima zašiti \"koku\"kad nema što rezati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare