To je to što me zanima!

Antoniju Bilić (17) policija traži oko Obrovca i rijeke Zrmanje

U potrazi za Antonijom pretražuju područje uz cestu od Manastira Krupa preko Obrovca do križanja ceste Obrovac - Gračac te oko Berberova buka na rijeci Zrmanji
Vidi originalni članak

U četvrtak rano ujutro nastavljena je pretraga terena u potrazi za nestalom Drnišankom Antoniom Bilić. Pretražuje se područje uz cestu od Manastira Krupa preko Obrovca do križanja ceste Obrovac - Gračac te oko Berberova buka na rijeci Zrmanji. U pretrazi terena sudjeluje 50 policajaca interventne i kriminalističke policije. 

- Osim toga, policija i nadalje kontinuirano poduzima i druge mjere i radnje u cilju pronalaska nestale Antonije Bilić, a posebno kroz detaljnu kriminalističko-analitičku obradu i analizu svih prikupljenih podataka i obavijesti - izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Garzia 21.07.2011.

    a vi se još nadate?neka,samo dajte u tom gradu je bio organiziran besplatni prijevoz autobusom da bi se izbjegla ovakva sra**a...

  • tatamlata 21.07.2011.

    Jednom davno sam povezao susjedu i kad se malo pozalila na tegobe koje nose godine (bila je oko 40) rekao sam joj da jako dobro izgleda pa me cudi sto se zali. Ona je to iskrenula da sam joj se upucavao, mogao sam jos imat problema :( Nekad sam rado povezao gardiste, studente, cak i jednog saborskog zastupnika (!) koji se navecer vracao u njegovo mjesto blizu Zagreba ( nije ga vozio sluzbeni vozac!) No otkad mi je jedan gardist bio bezobrazan u autu , zapalio cigaretu i nije ju htio ugasiti vise ne vozim ni znance. Kad bih nekog i povezao prvo bi mi morao potpisat da me u slucaju nesrece nece kazneno i materijalno gonit. Ova cura je trebala poslat SMS sa brojem tablice vozila u kojem je otisla. Niti jedan posten covjek se nebi trebao ljutit ako to ucini. Ja ionako vise ne stajem ni kad vidim da se bespomocno stoji uz krepan automobil, Ima se mobitel nek se zove HAK. Bolje tako nego da iz ko zna kojeg razloga ispadnem los.

  • DoroteaPavić 21.07.2011.

    Slažem se s Miss Sunshine. Prije nego li sam položila vozački moji su otac i majka uvijek dolazili po mene van, makar bilo 6 ujutro i makar morali posuditi auto i u kakvom god stanju ja bila. Ali, isto tako mi je jasno da oni žive u "zatucanom" selu u kojem su djeca prepuštena samom sebi. Žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare