To je to što me zanima!

Antun (7) treba prijevoz u Bizovac i knjige za školu

PODRŠKA SUPERMAMI: Priča Županjke Ivanke Arlović (32), koja je gradila kuću za svoju djecu, potresla je mnoge. Obitelj živi od samo 1600 kuna
Vidi originalni članak

Sudbina samohrane majke Ivanke Arlović (32) iz Županje, koja se već godinama grčevito bori za bolji život svoje kćeri Sare (10) i teško bolesnog sina Antuna (7), potresla je čitatelje 24sata. Javili su se i pružaju joj podršku. Majka je godinama gradila kuću od građevinskog otpada koji je sakupljala po deponijima kako joj Centar za socijalnu skrb ne bi uzeo djecu. Kad je to uspjela, umro joj je suprug. Živi od 1600 kuna suprugove mirovine i nema dovoljno novca da teško bolesnog sina vodi na liječenje u Bizovac.
- Trebao bi redovito u Bizovac na terapije jer je imao moždane udare i ima problema s rupom na plućima. Nemamo novca za prijevoz. Svećenik nam je pomogao prije nekoliko mjeseci i preko župljana našao prijevoz, ali to je trajalo samo mjesec dana. Htjela bih da dijete bude dobro kad ove godine krene u školu. Ide prema prilagođenom programu, ali se tome jako veseli - kaže majka dodajući kako je to dodatno baca u očaj jer ne zna kako će djeci kupiti školske knjige. Dobro bi joj došlo kad bi im netko darovao polovne knjige za prvi i četvrti razred osnovne škole.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mozrc 11.07.2010.

    Eh da nasi politicari ne kupuju nova kola bilo bi drukcije ovako samo ostaje na dobrim ljudima...

  • zg dubrava 11.07.2010.

    @crnabitanga uzeo si mi rijec iz usta

  • chelsea_fan 11.07.2010.

    da i ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare