To je to što me zanima!

Apel KBC-a Rijeka: 'Imamo malo zaliha krvi, sve vas trebamo!'

U subotu je Crveni križ organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi u zgradu Uprave Luke Rijeka, a lučki radnici dali su stotinjak doza. Ipak, iz KBC-a Rijeka pozivaju sve dobrovoljne darivatelje da se odazovu
Vidi originalni članak

Riječki KBC prije nekoliko je dana poslao poziv za darivanje krvi obzirom da je količina zaliha mala. Apel je imao odjeka, no potrebe su i dalje velike, pa se i ono što se skupilo od četvrtka, već potrošilo. 

- S obzirom da je apel započeo prošli tjedan u srijedu, stanje zaliha nije zavidno. Mi smo stvarno na minimumu tako da pozivamo sve darivatelje koji imaju volje i koji se žele odazvati, stvarno su nam potrebni idući tjedan - rekla je za HRT Željkica Hardović Pavišić iz Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

NEMA ZALIHA Riječkom KBC-u nedostaje krvi: Trebaju sve krvne grupe osim 0-

U subotu je Crveni križ organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi u zgradu Uprave Luke Rijeka, a lučki radnici dali su stotinjak doza. 

Uz epidemiološke mjere, u Zavodu za transfuzijsku medicinu očekuju veći broj građana sljedeći tjedan. Uz to, prikupljaju krv i onih koji su preboljeli Covid-19. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rvaaackaaa puna života 💩 24.04.2021.

    Manje trgujte krvlju pa ćete je imati

  • 24.04.2021.

    Nije to nikakav problem kao niti jedan u državi......... jer će sve to kao i uvijek riješti beroš i plenković. Sa blablablablabla pričama i obmanama.

  • adlla 24.04.2021.

    Crveni kriz sa svojim uhljebima kasira 80 kuna po epruveti,,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare