To je to što me zanima!

Đapić: Burić je bio zagriženi komunist, a sad je nacionalist

Nakon ovakvog Burićevog nastupa mijenjam stil komunikacije u odnosu na konkurenciju. Od sada ću žestoko uzvraćati na svaku objedu, rekao je Đapić
Vidi originalni članak

Pokušavam i trudim se s konkurencijom biti kritički raspoložen i oštar, ali čuvati pritom dostojanstvo svakoga pojedinca. Jer, čuvajući njihovo čuvam i svoje dostojanstvo! Nažalost, Dinko Burić me duboko uvrijedio u svojem nastupu na televiziji rekavši: 'Pa tko još vjeruje Anti Đapiću nakon njegova političkog puta, a uostalom on je pokušao ukrasti pola milijarde kuna od građana Grada Osijeka'! Nakon ovakvog Burićevog nastupa mijenjam stil komunikacije u odnosu na konkurenciju. Od sada ću žestoko uzvraćati na svaku objedu, znam itekako staviti ljutu travu na ljutu ranu, rekao je u ponedjeljak na izvanrednoj konferenciji za novinare nezavisni kandidat za osječkog gradonačelnika Anto Đapić. 

- Burić je posljednji čovjek u hrvatskoj politici koji može govoriti o vjerodostojnosti! Bio je zagriženi član Saveza komunista, a sada je ostrašćeni hrvatski nacionalist koji ustvrđuje hrvatske granice do Zemuna. Bio sam nazočan u Županiji kad je Glavaš na njega urlao na način na koji se ni sa psom razgovara i to zato što se nije najbolje snašao u na pitanja slušatelja u nekoj emisiji na Radio Baranji. Možda je Glavaš to i radio s razlogom, ali nitko ne smije sebi dopustiti da ga netko pred drugim ljudima, a pogotovo iz druge političke stranke, na takav način vrijeđa. I to samo kazuje da Burić nema svoju glavu u političkom smislu - uzvratio je Đapić. 

Nastojeći osnažiti svoje tvrdnje, Đapić je dodao da su i u ponedjeljak "svi iz vrha HDSSB-a na poklonu u Mostaru", te da će Burićev odgovor zbog toga stići tek za nekoliko dana.

Za tvrdnju o "pokušaju krađe pola milijarde kuna", Đapić je najavio da će ju Dinko Burić morati dokazati na sudu.

- Za razliku od priče o "pokušaju krađe pola milijarde kuna", oni imaju u vrhu stranke polovinu ljudi pravomoćno osuđenih za najteža kaznena djela, od zločina, lopovluka do pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda, a druga polovina je pod različitim istragama. Oni su posljednji koji mogu govoriti o političkoj vjerodostojnosti i osječka javnost to sve više prepoznaje. Nejasno je još tko će biti kandidat HDSSB-a za gradonačelnika Osijeka, Bubalo ili Šišljagić, i zbog toga i jesu danas kolektivno u Mostaru kako bi dobili upute da se pokrenu iz političke opasnosti u koju su ušli - tvrdi Đapić.

Prema Đapićevim riječima, HDSSB je istopio svoju monolitnost i gube izbore i stvoreni su uvjeti za pravu i žestoku utakmicu među oporbom za preuzimanje vlasti u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • AntunJurgec 27.02.2013.

    Vi ste svi obični kreteni

  • scherif 26.02.2013.

    Bilo vam je dobro za Tita, vidim da ste svi bili "pioniri maleni- komunsti veliki".

  • mariocalabrese 26.02.2013.

    Obadvojica Ljigavaca bez stida i srama jedan lazni Doktor a drugi lazni magistar ali kod nas sve pali kao i mjesalice na guranje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare