To je to što me zanima!

Đapić: Ja ću biti Aktualni sat, ništa nije zanimljivije od mene

Najavio je sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će biti samo jedna točka dnevnog reda – zahtjev 15 vijećnika za njegovim razrješenjem s mjesta predsjednika vijeća
Vidi originalni članak

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća neće biti Aktualnog sata, ja ću biti Aktualni sat, ne može biti nešto zanimljivije od rasprave o mom radu, rekao je na konferenciji za novinare Anto Đapić najavljujući sjednicu Gradskog vijeća 18. ožujka na kojoj će biti samo jedna točka dnevnog reda – zahtjev 15 vijećnika za njegovim razrješenjem s mjesta predsjednika Gradskog vijeća. 

'Neću dopustiti da se govore laži'

- Odmah po primitku zahtjeva 15 vijećnika za pokretanjem mojeg razrješenja, pokrenuo sam proceduru, već je održana sjednica Odbora za izbor i imenovanje, a i gradonačelnik se odredio prema zaključcima Odbora. Neću dopustiti da se govore laži i tome ću se oštro suprotstaviti - kazao je.

'Dobro sam vodio Gradsko vijeće'

Đapić smatra da je "dobro vodio Gradsko vijeće", "maksimalno pokušavao biti kooperativan sa svim vijećnicima" i da se "ne može naći nijednog vijećnika kojeg je osobno povrijedio ili ponizio zlorabeći svoju poziciju".

- Nisam nikoga lobirao za tu sjednicu koja predstoji i osobno tražio potporu za ostanak na dužnosti predsjednika Gradskog vijeća. Sve je to na svakom vijećniku i stranci koja sačinjava sadašnju vladajuću koaliciju pa neka svatko od njih glasuje po svojoj savjesti i političkim potrebama. Na tu sjednicu potpuno spreman ljudski i politički idem suočiti se s onim što me očekuje u gradskoj vjećnici - rekao je Anto Đapić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • hrvatskiidiot 11.03.2015.

    samo u Hrvatskoj brdska sirovina sa kupljenom diplomom moze nesto postici.......

  • acinhoo 11.03.2015.

    ja mislim da on ni vlastitim roditeljima tesko da moze bit zanimljiv...

  • zof 11.03.2015.

    Predlažem da Anto Đapić jedan aktualni sat dnevno stoji na nekom postolju, na bilo kojem gradskom trgu. Da se ne miče, ništa ne govori. To bi bila gradska atrakcija. Dolazile bi i ekskurzije vidjeti to čudo spomeničke političke baštine u Hrvatskoj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare