To je to što me zanima!

Đapić s mirovinom u džepu ide graditi karijeru u BiH ?

Đapić namjerava otići u Bosnu i Hercegovinu i zamijeniti Željka Komšića, sadašnjeg člana predsjedništva koji u toj zemlji predstavlja Hrvate
Vidi originalni članak

Anto Đapić najavio je kako bi nakon umirovljenja mogao nastaviti karijeru u Bosni. Išao bi, kaže, na predsjedničke izbore za člana predsjedništva BiH u ime Hrvata u toj državi. U intervjuu koji je dao sarajevskom Oslobođenju, napomenuo je kako je on bolji od Željka Komšića koji je sada na toj dužnosti. Rekao je kako će ipak pričekati da se riješi situacija u HSP-u, čiji je predsjednik. Rekao je kako je spreman i odstupiti s mjesta predsjednika, sve da bi se održao mir u stranci. Odgovorio je i kako ipak kao čovjek nije pogriješio kada je 2005.godine stao iz Branimira Glavaša, sada već bivšeg prijatelja.
- On je kako političar mene iskoristio u teškim vremenima - spominje Đapić i nadodaje da se on tada pokazao kao bolji čovjek, a Glavaš kao bolji političar.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • trešnja 25.08.2009.

    Da,pa u Hr su napravili reda,moraju red napraviti i u Bosni...sve počistiti od bilo kakvih sredstava.Mora da se i oni drže one uzrečice da \"novac kvari ljude\" !!!!!!

  • cael 24.08.2009.

    debeli krmak ,nadam se da će te ubiti kolesterol....

  • dusansk 24.08.2009.

    zanima me samo koji će zlikavci doći na vlast kad ova stara garda ode(Sanader, Bebić, Glavaš, Đapić....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare