To je to što me zanima!

Đapić: Sanader o HSP-u je 'kao da ateist drži misu'

HSP nije u krizi i nije uzdrman odlaskom Rožića i Tadića, a to što Sanader radi je političko lešinarenje, rekao je Đapić na tvrdnje premijera
Vidi originalni članak

Đapić se obrušio i na Sanaderovu tezu da HSP vodi nekonzistentnu politiku.
- Kad Sanader govori o HSP-ovoj nekonzistentnosti to je smiješno. To je kao da ateist drži misu za oltarom - kaže Đapić.
Napomenuo je da je vrhunac političkog cinizma kad čovjek koji je prodao hrvatske generale, doveo u pitanje dignitet Domovinskog rata i koji je kleknuo pred našim neprijateljima govori o nekonzistentnosti bilo koje stranke. Đapić kaže i kako je očito da premijer gubi živce vidjevši da HSP ima ljude i programe koji Hrvatskoj mogu donijeti pomake, za razliku od njega kojemu je jedini program ostanak na vlasti pod svaku cijenu te da zato i plaši birače povratkom crvenih i tvrdnjama da je za HSP glas za SDP. Upitan je li moguća postizborna koalicija s HDZ-om, šef pravaša je rekao da su sada takve teze o koaliciji nemoguće.
- Vidjet ćemo što će donijeti vrijeme - rekao je Đapić. Predsjedništvo HSP-a odlučilo je na mjesta potpredsjednika i člana Predsjedništva stranke imenovati osječko-baranjskog dožupana Danijela Srba te Ivana Kirina, predsjednika HSP-a Primorsko-goranske županije. Također odlučili su da će prvi na listi u 9. izbornoj jedinici umjesto Tadića biti zadarski dožupan Danijel Kotlar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare