To je to što me zanima!

Đapić zbog poplave ostao bez 50 kg mesnih zaliha

Anti Đapiću poplava u stanu zbog obilnog snijega je uništila svu hranu iz frižidera. Pokvareno meso će njegov prijatelj odnijeti svojim šarplanincima
Vidi originalni članak

Bivši čelnik HSP-a u četvrtak je morao prekinuti svoju dalmatinsku turneju i brzo se vratiti iz Šibenika u Osijek. Susjedi su mu javili da je njegov stan na petom katu zgrade u Ilirskoj ulici ponovo poplavio. Voda je ušla u vodove s instalacijama, izazvala “iskakanje” osigurača i nestanak struje u stanu.
- Nažalost, to nije prvi put da mi se dogodio takav problem. Gotovo svaki put kad su neke velike padaline, kao što je snijeg, poplavi nam stan - kaže Anto Đapić.
- Susjedi su mi javili da šteta nije velika, no propao je kompletan sadržaj u hladnjaku. Sve se usmrdilo i morali su baciti svo meso koje su tamo zatekli - dodaje priča Đapić.
U stanu bivšeg osječkog gradonačelnika zatekli smo njegove prijatelje na odlasku. Nosili su pet velikih vreća za smeće u kojima je bilo meso za baciti. U stvari, 50-ak kilograma propalog mesa će jedan od Đapićevih prijatelja odnijeti svojim šarplanincima... Hladnjak su temeljito očistili, ali na zidovima i plafonu vidljivi su “plikovi” od vlage koja je pristigla instalacijskim vodovima. Hladnjak se još ne može uključiti, jer svaki put “iskoči” osigurač. Đapić će  uskoro morati angažirati radnike da saniraju štetu na krovu, ali i da u potpunosti prekontroliraju instalacije.
Osim Đapića koji ima problema sa stanom, ništa bolje sreće nije ni stan Branimira  Glavaša, koji se nalazi u bijegu u BiH. Njemu se u Osijeku prije četiri mjeseca urušio strop od gipsanih ploča, a voda je danima curila iz radijatora i uništila parkete.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • predsjednik03 12.02.2010.

    kaj će prase sada? roktati od gladi !!!!!!!!!!!!!

  • predsjednik03 12.02.2010.

    bmmmmmuuuuaaahabhasblhbsfbadfdčgjahfgaćignajgbgaghbćagnbighrehgarehzkzujrsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • TNT 1 12.02.2010.

    šta sad trebamo objavom ovog članka trebali ste dati račun da mu uplatimo da si kupi novo meso!!! jeli to možda bila svrha objave ovog članka ili da se vidi koliko taj Bubreg može pojesti????

Komentiraj...
Vidi sve komentare