To je to što me zanima!

Argentina: Prevrnuo se čamac na vodopadu, dvoje poginulih

Tip čamca u kojem su se turisti vozili koristi se za razgledavanje mirnog dijela rijeke Iguazu te prolazi pored nekih vodopada. Lokalne vlasti utvrđuju uzrok nesreće
Vidi originalni članak

Laura Natejik Evert (28) i Phillip Musgrove (70) iz SAD-a poginuli su na vodopadu rijeke Iguazu u Argentini nakon što se njihov gumeni čamac prevrnuo i udario o stijene. S njima su bila su još dva Nijemca, Kolumbijac, Amerikanac i Argentinac. Svi su ozlijeđeni te su ih hitno prebacili u obližnju bolnicu. 

Lokalne vlasti još utvrđuju uzrok nesreće. Čamac u kojem su se vozili je u vlasništvu turističke tvrtke Iguazu Jungle Explorer, prenosi Daily Mail. Takvim čamcima inače se koriste za razgledavanje mirnog dijela rijeke Iguazu te prolaze pored nekih vodopada. 

- Više od 10 godina nismo imali sličnu nesreću - rekao je Daniel Costra, zaposlenik argentinskih nacionalnih parkova. Vodopadi na granici Brazila i Argentine su tri puta veći od vodopada Niagare. Vodopade rijeke Iguazu je samo prošle godine razgledalo 1,2 milijuna turista.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cosanostra 22.03.2011.

    ima li što novog iz bolivije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare