To je to što me zanima!

Arkanov štovatelj iz Grčke u emisiji išamarao protivnicu

Ilias Kasidiaris (32), glasnogovornik ekstremno desne neonacističke stranke Zlatna zora, nalazi se u bijegu. Nije poznato koliko je teško ozlijedio Lianu Kanelli (58)
Vidi originalni članak

Ilias Kasidiaris (32), glasnogovornik Zlatne zore, je u četvrtak ispred kamera išamarao Lianu Kanelli (58), novinarku i članicu Komunističke stranke Grčke usred žučne rasprave u studiju TV postaje ANT1. 

Trenutak prije nego što je nasrnuo na Kanelli, glasnogovornik te ekstremno desničarske stranke je polio vodom istaknutu ljevičarku Renu Dourou, koja je njegovu partiju optužila da Grčku vraća pet stoljeća unatrag.

Vlasti za njim izdale tjeralicu 

Grčke su vlasti odmah za njim izdale tjeralicu, a stravičan je čin samo koji sat kasnije osudio i glasnogovornik Vlade Dimitris Tsiordas, koji je pozvao ostale članove Zlatne zore da se ograde od sramotnog postupka stranačkog kolege.

Kasidiaris, koji je u prošlosti već imao problema sa zakonom, poznat je kao veliki štovatelj pokojnog srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Svojedobno je bio optužen za pljačku, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i za nezakonito posjedovanje vatrenog oružja.

Novi izbori u Grčkoj 17. lipnja

Podsjetimo da je Zlatna zora na nedavnim parlamentarnim izborima u Grčkoj osvojila sedam posto glasova što je u tom trenutku bilo dovoljno da uđe u parlament. Budući da nitko nije uspio sastaviti vladu, novi su izbori zakazani za 17. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • liberal00 08.06.2012.

    kako mu je ova vratila novinom po glavi :O lud zbunjen normlan !

  • zmaja- 08.06.2012.

    Kako ga nije sram nasrnuti na ženu koja mu po godinama može biti mama. Mulac.

  • domi30 08.06.2012.

    a šta češ srbo ostaje srbo.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare