To je to što me zanima!

Arr nanjušio drogu, muškarac "švercao" 18 kila marihuane

Elez E. (28) iz Skoplja je u četvrtak na izlazu iz tunela Učka s istarske strane „pao“ s gotovo 18 kilograma „trave“. Prilikom uhićenja nije pružao otpor niti je bježao
Vidi originalni članak

Makedonac Elez E. (28) iz Skoplja je u četvrtak nešto prije podneva na izlazu iz tunela Učka s istarske strane „pao“ s gotovo 18 kilograma „trave“. Drogu u Mercedesu Vito nanjušio je policijski pas Arr koji je posebno obučen za detekciju droga. Pretragom vozila u krovnom dijelu i bočnim stranama vrata istarski policajci su pronašli skrivenih 35 paketa opojne droge marihuana ukupne težine 17,7 kilograma.

U policiji kažu da je droga bila namijenjena istarskom narko-tržištu. Vrijednost zaplijenjene marihuane cijeni se na oko 300 tisuća kuna.

Uhićenog Makedonca se sumnjiči da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga te po završetku kriminalističkog istraživanja biti smješten u  pritvorsku jedinicu istarske policije.

Neslužbeno doznajemo da je policija nadzirala i pratila  makedonskog krijumčara droge i znala što se nalazi u vozilu. Akcija uhićenja u kojoj su uz istarske sudjelovali i riječki policajci pomno je isplanirana tako da krijumčar nije niti stigao pružiti neki otpor niti je pokušao bježati. 

Valter Opašić iz istarske policije kaže da Makedonac nije bio naoružan te da se utvrđuje da li je imao suradnike za dilanje droge u Istri te da li pripadnik nekog organiziranog krijumčarskog lanca na relaciji Makedonija – Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mandzukic100 07.04.2012.

    ma naslov je najjaci,pa naravno da je nanjusio kad ste znali marku automobila,registraciju i imali detaljan opis vozaca.a vidim ja da bi i ekipa sto komentira nanjusila ovakvu posiljku,pa nije 18kg za bacit.NIJE DROGA BABAROGA-NIJE HASIS DA SE PLASIS!

  • DarioSviličić_1 07.04.2012.

    Meni stari bio pandur, pa kaže i on sam da pandurija nema pojma, sve po dojavama, jbt lik je pao s 18 kila vutre, a vozilo iza njega prenosilo 20 kila koke, pa dajte ljudi otvorite oči jbt

  • schizobiatch 07.04.2012.

    ja ovdje na ovoj slici broji 35 pakiranja, ako je bilo 18kg zanći 0,5kg po pakiranju, dakle pitanje je gdje je nestao 36-i paket?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare