To je to što me zanima!

Assad raspisao: Parlamentarni izbori u Siriji bit će 13. travnja

Najava parlamentarnih izbora uslijedila je na dan kada su Sjedinjene Države i Rusija objavile plan o prekidu neprijateljstava u Siriji koji bi trebao stupiti na snagu u subotu
Vidi originalni članak

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad raspisao je parlamentarne izbore za 13. travnja, prema priopćenju koje je u ponedjeljak objavio predsjednički ured.

Zadnji sirijski parlamentarni izbori bili su 2012., a održavaju se svakih četiri godine.

Najava parlamentarnih izbora uslijedila je na dan kada su Sjedinjene Države i Rusija objavile plan o prekidu neprijateljstava u Siriji koji bi trebao stupiti na snagu u subotu, ali će isključiti skupine Islamsku državu i al Qaedinu Nusra frontu.

Dogovor u ponedjeljak, za koji je UN-ov glasnogovornik rekao da je "prvi korak prema trajnijem primirju", plod je diplomatskih napora Washingtona i Moskve koji podržavaju suprotstavljene strane u petogodišnjem građanskom ratu u kojem je ubijeno više od 250.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miloš Milosavljevic 23.02.2016.

    automatsko oružje, molimo vas, ostavite ispred glasačkih mesta

  • Gekko 23.02.2016.

    jedna rijec opisuje ove izbore. lakrdija

  • freedom4all 23.02.2016.

    To Asade,i onda kad ponovno dobije izbore (ma koliko se god Turci,SA i zapad trudili) nestaje svaka legitimnost (ko da je i postojala,jel) da u Siriji prisustvuje ijedna vojska osim Sirijske i Ruske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare