To je to što me zanima!

Assange u žiriju Raindancea: Komunicirat će video linkom...

Filmove iz programa morat će gledati na DVD playeru u Ekvadorskoj ambasadi u Londonu, gdje je dobio azil kako bi izbjegao izručenje u Švedsku zbog silovanja
Vidi originalni članak

Glavni urednik i osnivač organizacije WikiLeaks Julian Paul Assange (42), imenovan je u žiriju londonskog filmskog festivala Raindance.

Filmove iz programa morat će gledati na DVD playeru u Ekvadorskoj ambasadi u Londonu, gdje je dobio azil kako bi izbjegao izručenje u Švedsku zbog navodnih silovanja. Na filmskom se festivalu neće osobno pojaviti već će sudjelovati putem video linka.

Najveći europski filmski festival Raindance održavat će se od 25. rujna do 6. listopada 2013. godine. Prikazat će se oko stotinjak dugometražnih i 150 kratkometražnih filmova iz više od 50 zemalja svijeta. Jedan od tih filmova biti će Mediastan kojeg je producirao Assange.

- Assange je suptilni politički mislilac, radikalni demokrat, hrabri disident digitalnog doba – izjavio je direktor festivala Elliot Grove, prenosi britanski Express.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zahira45 05.09.2013.

    Drago mi je da čovjek bilo kako bar komunicira sa vanjskim svijetom! Lijepo da su ga pozvali! Razmišljam o toj hrabrosti, upropastio si je život i nije mu žao. Šteta je samo što ja ne vidim veliku korist što smo saznali sve te tajne. Što će se promjeniti ? Ali svejedno kažem Bravo, lud si mladiću, na sebe baš i nisi mislio.

  • testera_1 04.09.2013.

    al ce ga jednom pojesti mrak !

  • RockeLnino 04.09.2013.

    Vidi ovog žutog, isti ja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare