To je to što me zanima!

Astronaut je napad na zgrade WTC-a 2001. snimio iz svemira

Astronaut Frank Culberston je za vrijeme napada bio na Međunarodnoj svemirskoj postaji te je ondje bio i jedini Amerikanac. Sve je odmah počeo dokumentirati
Vidi originalni članak

NASA je odala počast žrtvama terorističkog napada 11. rujna 2001. godine te su na svojim službenim stranicama objavili sjećanja nekih od zaposlenika. 

Astronaut Frank Culberston je za vrijeme napada bio na Međunarodnoj svemirskoj postaji te je ondje bio i jedini Amerikanac. Čim je shvatio kako je napad u tijeku počeo je dokumentirati sve fotografije koje su slikali tog dana. U to vrijeme su letjeli iznad New Yorka te je uspio snimiti teroristički napad iz svemira.

- Svijet se danas promijenio. To što ja radim ili govorim ne može se mjeriti s tim da su našu zemlju danas napali - napisao je Frank u javnom pismu koje je poslao na dan napada. Dodao je kako je tužno gledati 'dim kako izlazi iz rana tvoje države'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dobra_ameba 10.09.2011.

    da vidio sam, kad sam tražio na google earth

  • user_117821 10.09.2011.

    da se bitka za vukovar kod njih dogodila već bi bilo snimljeno 58 filmova i isto toliko serija. I cijeli svijet bi znao dan kad je pao vukovar. Mi svoje žrtve dovoljno ne cijenimo.

  • gladijator 09.09.2011.

    Ako ih toliko mrzite ignorirajte ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare