To je to što me zanima!

Atentat u Skoplju: Na bivšega ministra je ispalio dva hica

Stojanovski je pucao ispred zgrade ministarstva u Skoplju kada je Todorov izašao iz automobila. Napadač ga je čekao na ulazu u zgradu i izvukao pištolj dok se Todorov penjao stepenicama.
Vidi originalni članak

Ljupčo Stojanovski (60) iz Velesa ispalio je u četvrtak iz blizine dva metka u dosadašnjeg makedonskog ministra zdravstva i vicepremijera Nikolu Todorova. Promašio ga je. Napadača je policija privela.

Stojanovski je pucao ispred zgrade ministarstva u Skoplju kada je Todorov izašao iz automobila. Napadač ga je čekao na ulazu u zgradu i izvukao pištolj dok se Todorov penjao stepenicama. Todorov je prije dva dana najavio potpuno povlačenje iz političkog života. U zgradu ministarstva je došao kako bi predao  funkciju novoizabranom ministru Arbenu Taravariju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miko2312 02.06.2017.

    Ovakvi clanci mi idu posebno na zivac, citas ga a 3 puta isto napisano, jedina razlika zadnja recenica od cjelog clanka. Kao da su kopirali jedan tekst i zaljepili ga jos 2 puta i nadodali jednu recenicu na kraju, i tako svaki dan po 3 članka ima, jedno te isto tri puta. Ajde sad admine obrisi komentar jer kritiziram novinara, ne znate prihvatit kritiku nego odma brisanje radi krsenja pravila broj 8 ili 5 ne znam sto ce biti, ako ga vec krsim barem onda moju poruku prenesi novinarima da prestanu pisat jedno te isto 3 puta u clanku.

  • tugonica 01.06.2017.

    I to mi je neki amater od atentatora koji ga je promašio iz neposredne blizine. Potpuni idiot koji ne zna šta ga čeka poslije pokušaja atentata na državnog funkcionera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare