To je to što me zanima!

"Audije nismo mogli vratiti jer bismo izgubili dodatni novac"

Saga vezana uz nabavku 11 skupih Audija A6 napokon je gotova. Automobili će se ustupiti MUP-u koji će plaćati neugovorene troškove održavanja i troškove goriva
Vidi originalni članak

Vlada je okončala sagu vezanu za 11 skupocjenih automobila Audi A6, i to odredbom kojom se luksuzne limuzine ustupaju MUP-u.

- Ti automobili namijenjeni su za rad policije u segmentima koji su najpotrebniji. U zamjenu ministarstva će dobiti automobile srednje klase iz MUP-a koji su nabavljeni prošle godine i time bi se uskladili s ranijom uredbom - kazao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. On je u četvrtak pograničnoj policiji uručio ključeve 115 vozila koja su kupljena novcem EU kako bismo što prije ušli u Schengensku zonu.

Središnja tijela državne uprave koja ustupaju vozila, odnosno 11 ministarstava, plaćat će mjesečne rate operativnog leasinga, sukladno potpisanom ugovoru s dobavljačem. MUP će plaćati troškove održavanja koji nisu ugovoreni i troškove goriva. 

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić prije sjednice Vlade kazao je da MUP ima različitih potreba, a uvjeren je da će automobili biti iskorišteni na dobar način. Na novinarski upit kako raskinu ugovor s učiteljima kad im padne na pamet, a ugovore vezane za automobile ne mogu raskinut odgovorio je:

- Ugovorni odnosi su ugovorni odnosi, ako idete u raskid, onda sigurno možete izgubiti dodatni novac, okej?! - izjavio je Grčić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • najiram 10 04.04.2014.

    to samo znači da ste aute preplatili...to jest dio novčeka stavili na svoje račune po svijetu...ako sad auto valja manje onda je i valjal manje vi ste još gori od HDZ i zato ste svi skupa lažljiva elementasrna nepogoda...

  • zenga2 04.04.2014.

    Dali Audije Mupu aovi moraju plaćati, e rajo sada sno najebali, biće kažnjavanja na svakom ćošku , pa i ono plati iako nisi ništa napravio, za svaki slučaj .

  • Šarlota 03.04.2014.

    Audije ne mogu vratiti jer ne bi mogli i dalje "ubirati vrhnje" bez njihove isplate pa bi time ugovaratelji, a ne mi, izgubili dodatni novac koji ih čeka nakon završetka posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare