To je to što me zanima!

Audijem pregazio mladića pred noćnim klubom, htio ga je ubiti

Policija je uhitila Slovenca (22) jer je namjerno htio pregaziti sunarodnjaka ispred kluba Planet u Umagu. Još dvojica Slovenaca su mu pomogli sakriti automobil
Vidi originalni članak

Umaška je policija uz pomoć građana uspjela pronaći vozača koji je u petak 26. srpnja ispred noćnog kluba Planet u Ljubljanskoj ulici u Umagu osobnim vozilom Audi A4 pregazio 22-godišnjeg Slovenca koji je zbog zadobivenih ozljeda bio prevezen u OB Pula.

Otkriveno je da se radi o 22-godišnjem slovenskom državljaninu koji je nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičen za pokušaj ubojstva, a dvojica njegovih vršnjaka, oboje Slovenci u dobi od 22 godine, osumnjičeni su da su mu pomogli sakriti dokaze. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnji Slovenac upravljajući automobilom Audi slovenskih oznaka prvo namjerno vozilom udario u 22-godišnjeg sunarodnjaka pri čemu je mladić pao na tlo. Nakon toga nastavio je kretanje automobilom u smjeru 21-godišnjeg Slovenca kojega je okrznuo u predjelu potkoljenice i lakše ga ozlijedio, a potom je nastavljajući se kretati Audijem pregazio nogu 22-godišnjaka kojeg je prvog udario.

Ozlijeđenim mladićima pružena je pomoć u Općoj bolnici Pula gdje je 22-godišnjak zadržan zbog zadobivenih teških ozljeda. Dvojica slovenskih državljana pomogli su navlakom prekrili automobil i skinuli s njega registracijske pločice s namjerom da sakriju i unište tragove. Sva trojica osumnjičenih su u subotu navečer privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 31.07.2013.

    Dokle god bude narodnjačkih klubova biti će i barbarskog ponašanja. Nikako da se riješimo tog Balkana !!!!!!!

  • ZOOM_1 29.07.2013.

    Naravno da se (opet) radi o narodnjačkom okupljalištu. Izaći u takav fini "klub" znači da imaš fifity-fifty posto šanse da se u najboljem slučaju vratiš propucan ili po novom pregažen. Kaj je s tim turbo folkerima da su tako agresivni, koji im je k?

  • libeluli 29.07.2013.

    Bravo vi iz EU....

Komentiraj...
Vidi sve komentare