To je to što me zanima!

Audijem sletio s autoceste, vozač i suvozačica poginuli

Vozač M.M.(35) izletio je zbog brzine s autoceste A1 kod Gospića. Poginuo je na mjestu nesreće, a teško ozlijeđena suvozačica je preminula u bolnici
Vidi originalni članak

M.M. (35) iz Trilja sletio je u ponedjeljak oko 17 sati Audijem A6 splitskih registracija s autoceste A1 u blizini Gospića i poginuo na mjestu nesreće. Suvozačica M.M.(33) u nesreći je teško ozlijeđena i hitno prevezena u gospićku bolnicu, ali je zbog ozljeda preminula u bolnici. Autom su se vozili prema Splitu, a kako se doznaje uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Nije poznato jesu li vozač i suvozačica bili supružnici.
- Prolazio sam i slučajno vidio sudar. Vozač je preminuo i policija je tijelo prekrila crnom vrećom- rekao je Josip Pavelić, čitatelj koji je snimio fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MAJ 07 15.09.2009.

    zalosno jos dva zivota su se ugasila....neka pocivaju u miru

  • rođina skvo 15.09.2009.

    Iskrena sućut obitelji ,misli da se nema šta komentirati na ovakvu tragediju.

  • llcool 15.09.2009.

    za sve vas i.d.i.o.t.e. poznajem ih oboje. jučer ujutro je žena poslana u zg kod kirurga na pregled zbog sumnje u tešku bolest. napravili su pretragu i vraćali se doma sa ko zna kakvim mislima. iza njih je ostalo 2 djece. toga ste se trebali sjetiti i komentirati ,zavidna gubo. a auto je zaradija sam jer je obrazovaniji od vaše cjeloukupne familije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare