To je to što me zanima!

Austrija uhitila kradljivca automobila iz Hrvatske

Aleksandar Korda (22) iz Hrvatske je pobjegao lani. Traži ga nekoliko europskih zemalja. Uhitili su ga kod tunela Karavanke bez dokumenata
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu prema Sloveniji, kod tunela Karavanke u Austriji, koruška je policija uhitila Aleksandra Kordu (22), Hrvata iz Gračaca. Njegov identitet potvrdila nam je granična policija u Koruškoj. Kad su ga uhitili, Korda kod sebe nije imao nikakve dokumente, a bio je i bez novca. Potragu za njim raspisalo je nekoliko europskih zemalja. Zbog krađe automobila tjeralicu je za njim raspisala Nizozemska, a Njemačka ga traži jer je pobjegao iz njihovog zatvora u kojem je izdržavao kaznu. Potragu za Kordom raspisala je i hrvatska policija, odnosno PU primorsko-goranska. Kako doznajemo, mladić je u Hrvatskoj poznat po krađama automobila. Do sada ima sedam kaznenih djela, a iz Hrvatske je pobjegao prošle godine. Kordu su Austrijanci sproveli u policijsku postaju u Villachu. Još nije poznato kojoj zemlji će ga izručiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BRMBEČ 18.11.2008.

    Opet \"Hrvat\",kao i onaj što je nedavno automobilom pokupija ljude na autobusnom stajalištu u Rimu.Ma kakovi Hrvat,kažite koje nacionalnosti!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare