To je to što me zanima!

Pogledajte u kakvoj ćeliji boravi Ivo Sanader u Austriji

Sanadera bi u utorak trebao u pritvoru posjetiti brat. Oglasile su se i austrijske stranke koje smatraju da bi bivšeg premijera trebalo ispitati o afery Hypo banke
Vidi originalni članak

Austrijsko ministarstvo pravosuđa je u utorak primilo zahtjev za izručenje Ive Sanadera. Njega će u najkraćem roku proslijediti nadležnom državnom odvjetništvu. 

Austrijske stranke: Sanadera treba ispitati o Hypo banci

Članovi Socijal-demokratske stranke i Zeleni misle kako bi Ivu Sanadera trebalo ispitati o aferi Hypo, piše austrijski Kurier. To je zatražio, podsjetimo, u ponedjeljak i bivši šef Hypo banke Wolfgang Kulterer. 

Sanadera će posjetiti brat?

Sanader u pritvoru, kako je rekao u ponedjeljak upravitelj zatvora Dietmar Knebel, ima iste uvjete kao i ostali zatvorenici. Ujutro dobiva doručak, a nakon toga se može istuširati. Zatim može  sat vremena izaći na zrak. Nakon ručka može razgovarati s ostalim zatvorenicima i prošetati, a u 17 sati se ćelija zatvara. Sanader ima pravo na posjete dva puta tjedno po 15 minuta. Može ga posjetiti troje ljudi. U utorak bi ga navodno trebao posjetiti brat. Nagađa se i da mu u posjet trebala doći i supruga Mirjana samo se ne zna kada.

Dobio odvjetnicu po službenoj dužnosti 

Ana-Marija Gospočić odvjetnica je Ive Sanadera. Po službenoj dužnosti imenovao ju je Županijski sud u Zagrebu. Riječ je o mladoj zagrebačkoj odvjetnici specijaliziranoj za kazneno pravo. Trenutačno je obrana Ive Sanadera u rukama austrijskih odvjetnika jer naši ne mogu zastupati u drugoj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • babl123 16.12.2010.

    aje majke ti vise... dosta o Ivi.. pustite čovjeka.. di se god okrenem Ivo Sanader ovo, Ivo Sanader ono...

  • republikan 14.12.2010.

    Pustite vi Sanadera i dođite igrati erepublik, igra je dobra simulacija RL-a samo za razliku od svađa i prepirki ovdje smo svi dobra ekipa i borimo se za istu stvar a to je bolja Hrvatska u igrici. Igrica je besplatna a možeš se i ti regat klikom na ovaj link http://www.erepublik.com/en/referrer/igor7 imamo problem jer smo pod napadom Srbije koja je napala nas i is nase saveznike u igrici Bosance. Stoga bih molio da se regate na igricu iz razloga sto Bosna samo što je nema na karti a mi imamo samo 7 tisuća igrača dok Srbi, Mađari i Slovenci zajedno oko 25 tisuća ( oni su u savezu) osim borbe za svoju hrvatsku možeš pisat novine, biti predsjednik republike,biti ministar, ambasador, ekonomist, biznismen i još puno drugih stvari dođi i pomozi nam ;) p.s. prvo se zaposli i pričekaj poruku koju će ti poslati iskusniji igrač, ne bori se odmah...

  • žež@ 14.12.2010.

    takva mu ćelija i treba.... samo što nije u redu da on DOBIVA VIŠE HRANE od ostalih zatvorenika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare