To je to što me zanima!

Austrijska policija u vezi snimke iz Beča: 'Intenzivna istraga za Dankom traje, ovo je prioritet'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Majka Ivana je sa sinom (3) i Dankom došla na imanje koje je bilo poprilično zapušteno. U trenutku kada je davala sinu vodu, malena je nestala
Vidi originalni članak

Ne možemo sa stopostotnom sigurnošću reći je li na snimci nestala djevojčica, rekao je danas glasnogovornik bečke policije Marcus Dietrich, piše Blic. Austrijska policija još uvijek pokušava potvrditi identitet djevojčice na snimci uz pomoć dostupne tehnologije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Muškarac koji je napravio video ispitan i da trenutno nema drugih svjedoka. Prioritet policije je da pronađu djevojčicu sa snimke i dvije ženske osobe u čijem se društvu nalazila - dodao je.

- Istraga se intenzivno odvija i naši kriminalisti dobro napreduju. Čim budemo imali nove informacije, odmah ćemo obavijestiti javnost - rekao je glasnogovornik bečke policije.

POTRAGA ZA DJEVOJČICOM Otkrili što je majka nestale Danke pretraživala na Googleu prije i nakon njenog nestanka

Danka je nestala prošle nedjelje s imanja obitelji Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom (3) i Dankom došla na imanje koje je bilo poprilično zapušteno. U trenutku kada je davala sinu vodu, malena je nestala. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SOHO1 03.04.2024.

    O čemu se uopće više priča???Mama je prodala malu sto posto.To je to i gotovo!Više nemoram ni čitati ni slušati.Ljudi su me prevarili,ali intuicija nikad nije.

  • optimistican 02.04.2024.

    meni nije jasno....lik snima bar 2,3 min,umjesto da zove policiju o da ona utvrdi da li je to ta djevojčica...

  • andrea.kosar 02.04.2024.

    Dobro je sto austrijska policija ozbiljno pristupa istrazi snimke iz Beca. Nadam se da ce brzo doci do zakljucaka i rijesiti slucaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare