To je to što me zanima!

Austrijski mediji pišu da su hrvatski nogometaši dileri

Policija je uhitila trojicu muškaraca zbog dilanja 3,5 kilograma heorina i druge droge, a austrijski mediji pišu da je riječ o hrvatskim nogometašima
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometaši stari 44 i 26 godina, od kojih je stariji bio reprezentativac i pomoćni trener u Hrvatskoj, uhićeni su zbog preprodaje 3,5 kilograma heorina i još neke droge, prenijela je u četvrtak austrijska agencija ÖRF. Mlađi je navodno igrao u Kärntenu, stariji živi u Klagenfurtu, a drogu su prodavali preko Slovenije zadnjih godinu dana. Stariji muškarac i još jedan suradnik su u zatvoru, dok se mlađi brani sa slobode. Nenad Bjelica (39) koji je igrao u Kärntenu i živi u Klagenfurtu rekao je za Večernji list da je vidio sliku uhićenih, no da nije prepoznao mlađeg uhićenika. Također, austrijska policija naglasila je da ne može potvrditi da je jedan od uhićenih bio hrvatski reprezentativac. Oba muškarca imaju austrijsko državljanstvo, pa je moguće da uopće nije riječ o Hrvatima, a ni naše Ministarstvo vanjskih poslova ne zna za slučaj uhićenih Hrvata dilera.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • be yourself 16.09.2010.

    @szugovi1 Ko da je bitno šta su. A inače kao Hrvati se time ne bave tu i tamo. Rade svi u tvornici od 8 do 4. Kako možeš biti tako naivan?

  • dgergea112233 16.09.2010.

    Pa normalno da su dileri, glupi nogometasi i oni koji ih velicaju, naj obicniji kriminalci. A da ne pocnem o tome kako glup sport, a debili i padavicari znaju sve igrace svih liga ovog svijeta, daj si posla nadjite.

  • Rombie 16.09.2010.

    nije bilo mjesta u hadezeu pa su se morali snać na crno...austrija je zakon! u toj zemlji ima još toga za iskoristit jer da nema nebi serenader tamo otvorio firmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare