To je to što me zanima!

Izgubila kontrolu u zavoju i frontalno se sudarila s Kijom

Policija vjeruje kako je S. M. (33) izgubila kontrolu u zavoju zbog skliske ceste. Prešla je u suprotni trak i sudarila se s Kijom. Žena je preminula na putu za bolnicu
Vidi originalni članak

Na otvorenom dijelu ceste između Đurđevca i Čepelovca sudarila su se dva automobila u nedjelju u 13.25 sati. Poginula je vozačica Volkswagen Venta S. M. (33) iz Budrovca. Iz policije kažu kako je žena zbog brzine i skliske ceste izgubila nadzor nad autom, prešla u suprotni trak i sudarila se s Kijom Carnival. Kiju s polu prikolicom je vozio S.S. (47). Po teško ozlijeđenu vozačicu došla je Hitna pomoć. Preminula je na putu za bolnicu. Vozač Kije i njegova dva putnika lakše su ozlijeđena te su pomoć zatražili u đurđevačkom Domu zdravlja. Vozaču Kije izmjerili su 0,25 promila alkohola. Ta županijska cesta bila je zatvorena sve do 18 sati zbog policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ztisanic 03.01.2011.

    Žalosnoje ovakove prizore svakodnevno gledati ali zašto i zašto stalno je kriv netko drugi pa zašto već jednom svi nesvate ako je cesta skliska snijeg i led pa neprilagodi brzinu zimska oprema ima značajnu ulogu na takovoj podlozi ali pojedini tako divljaju kao dasu sami na cesti svaki dan sam u prometu svugdje i po svim vremenskim uvijetima i vidim kako se to vozi baš jućerašnji primjer samo jedan centimetar snijega je pao koji je na izgled bio zanemariv dok baš suprotno takav je opasniji nego onaj od 10 cm.

  • Oluja_1 02.01.2011.

    Prvo zao mi je Suzane.Drugo zasto krivite zimsku sluzbu i pricate o Evropi.Treba imati zimske gume moji sokolovi i nema klizanja a ne 2 cm snijega zelite da vam neko ocisti pa vidite evo danas u EU na glavnoj cesti ima 10 cm snijega ali svi imamo zimske gume i to je to.

  • suncobran 02.01.2011.

    to su nam naše Hrvatske zimske službe za većinu slućajeva krivci su i oni imamo primjera ove godine vidjeti da kad poćme padati ledena kiša i snjeg da njih na prometnicama nema a drugi dan kad sunce grije onda se voze i nabijaju satnice vidi se po slici da je cesta neposipana i nema tragova vožnje a da je posipana sol prometnica bi morala biti kako su rekli cestari crna traka što znaći otopljena a obitelji iskreno saućešće

Komentiraj...
Vidi sve komentare