To je to što me zanima!

Auto blokirao tramvaje: Trojica ga maknuli, pozvali su i 'pauk'

U ponedjeljak, nešto nakon podneva na Maksimirskoj cesti u blizini Kvatrića, tramvajske linije koje su prometovale u smjeru Trga, zaustavio automobil koji je svojim stražnjim dijelom bio parkiran i na tračnicama
Vidi originalni članak

Bilo je tu nekoliko muškaraca koji su se 'nećkali' hoće li pomaknuti automobil ili ne, na kraju su njih trojica 'uzela stvar u svoje ruke' i pogurala automobil prema naprijed kako bi tramvaji mogli proći, ispričao nam je čitatelj koji se našao u jednom od tramvaja. 

U ponedjeljak oko 13:45 sati na Maksimirskoj cesti u blizini Kvaternikovog trga, tramvaj je stao zbog nepropisnog parkiranja automobila koji je svojim stražnjim dijelom ušao u područje tramvajskih tračnica i tako blokirao cijeli tramvajski promet u smjeru Trga bana Josipa Jelačića. 

Iz ZET-a su rekli kako su odmah nazvali službu ZagrebParkinga kako bi što prije odvezli automobil, no slučajni prolaznici i putnici tramvaja ga očito nisu mogli dočekati pa su odlučili 'uzeti stvar u svoje ruke' i osloboditi tračnice. Nekoliko njih je prvo nekoliko trenutaka razmišljalo, a zatim su se 'primili posla' i pogurali automobil iz prvog pokušaja, nakon čega su tramvaji odmah krenuli. 

- Nekoliko trenutaka poslije, došao je Pauk koji je odvezao automobil, a vlasnik se ni tad nije pojavio - rekao je čitatelj. 

Nakon 30 minuta, tramvajski promet je posve reguliran te svi tramvaji voze prema voznom redu. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • papilon100 03.02.2020.

    Hercegovac dela u fusu i parkira na tracnice,pa nema u Herzegovinu celicni bik koji hoda tracnicama ides Miki

  • x00x 03.02.2020.

    vozi misko

  • dugoselac 03.02.2020.

    Rvatina

Komentiraj...
Vidi sve komentare