To je to što me zanima!

Auto i kamion se sudarili kraj Krapine, ozlijeđen vozač auta

I.B. (44) iz Zagreba se autom pokušao uključiti u promet na zagorsku magistralu u suprotnom smjeru te se sudario s kamionom kojim je upravljao T.F. (48)
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na izlasku sa zagorske magistrale u Krapini sudarili su se kamion i osobni automobil oko 21.30 sati u četvrtak. Prema prvim informacijama, I.B. (44) iz Zagreba se autom pokušao uključiti u promet na zagorsku magistralu u suprotnom smjeru te se sudario s kamionom kojim je upravljao T.F. (48).  Vozača automobila prevezli su u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu pružili pomoć, a policijski očevid je još u tijeku. Zagorska magistrala je kraj Krapine zatvorena za sav promet.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • danijel ppp 08.06.2012.

    nemate pojma kamionu je pukla prva ljeva guma te se vozac kamiona borio da ne izleti te je izletio u auto eto vam istinu ..

  • HRVAT ALI PRAVI 08.06.2012.

    Dobro da ga je ovaj odmah (zaustavio) pitaj boga sta se moglo poslije desit da zbog njegovog neznanja ili gluposti neko nastrada

  • vozač25 08.06.2012.

    ljudi nerazmišljaju a kad se nesreća dogodi onda je kasno nekima očito više vrijedi 5-10min vremena nego život,al problem je što sa tim nepromišljenim radnjama ugrožavaju i naše živote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare