To je to što me zanima!

Auto je nakon sudara sletio s ceste, vozač je teško ozlijeđen

Autrijanac (58) vozio je auto marke Nissan kroz mjesto Gradec i kod kućnog broja 16 prešao na drugu stranu ceste te udario u Ford kojim je upravljao 41-godišnjak
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju Austrijanac (58) vozio je auto marke Nissan kroz mjesto Gradec i kod kućnog broja 16 prešao na drugu stranu ceste te udario u Ford Escort kojeg je vozio 41-godišnjak.

Od siline udarca Ford je odbačen na travu kraj ceste. Vozač Forda je teško ozlijeđen te je prebačen u KB Dubrava.

Suvozačica i dvoje djece iz Forda su lakše ozlijeđeni i prevezeni u KBC Zagreb. Vozač i suvozačica iz Nissana također su lakše ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Goran Lazanec 29.07.2015.

    Baš sam naišao ujutro možda minutu nakon nesreće, Vozač u Fordu je bio dosta ozljeđen i prignječen, nije bio pri svijesti, a djetetu iza nejega je bila noga prignječena, gospođa suvozačica je bila pri svijesti isto ozljeđena, djevojčica iza nje je bila neozlijeđena, sama mi je tako rekla i jako se hrabro držala za takvu situaciju! Nakon dolaska policije morali smo odstupiti s mjesta nezgode, pa bi volio znati kako je ta obitelj i dali je gospodin vozač jako ozbiljno ozljeđen... Nikako mi ta slika ne ide iz glave... :( žalosno... :(

  • žumbree 27.07.2015.

    ova slika je iz Draganića od prije mjesec dana i tu mi je poginuo dobar prijatelj tako da bi vas zamolio da uklonite to.

  • 27.07.2015.

    Zašto uopće stavljate te "ilustracije"? Samo se troši vrijeme i struja i radna memorija na upload bezveznih slika koje nemaju veze sa nekim događajima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare