To je to što me zanima!

Auto na zagrebačkoj obilaznici vozi u suprotnom smjeru

Upozoravamo vozače da voze opreznije, poručili su iz HAK-a. Kolnici su inače mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu zemlje. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Jankomir prema čvoru Lučko vozač vozi u suprotnom smjeru, izvijestio je HAK večeras.

- Upozoravamo vozače da voze opreznije - poručili su iz HAK-a. Kolnici su inače mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu zemlje. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zvonkod 21.05.2017.

    Sada je nedjelja 19 :45 i članak još stoji . Zar se JOŠ vozi po obilaznici !?

  • tuti fruti 11 21.05.2017.

    U auto školi se uči valjda i dan danas (ne znam)gdje i kako na koliko metara prije svakoga raskršća se postavljaju znakovi.Svi smo učili da važnost prometnoga znaka nastupa poslje znaka.Danas na raskršću znak postave poslje raskršća i vozač ode u kontra smjer.Radnici autocete popravljaju dio ceste oni znak (trokut) postave 5 metri od radova koje izvode.Gdje vozać može reagirati na 5 metri pa se zaleti u radnike u tom slučaju znak se postavlja na 50 metara od radova.Neki dan su kod mene isto popravljali cestu pa raskršće prije znak za obilazak su stavili iza raskršća ,a prvaulica je kontra smjer.Sve u svemu su za to odgovorne auto ceste popratite po cijelom zagrebu kako su putokazi znakovi postavljeni iza raskršća i kako nebi vozać došao u kontra smjer jer ne stanuje u blizini tih raskršća da zna na pamet gdje skrenuti.Auto ceste hrvatske pozabavite te znakove van i postavite na pravim mjestima.

  • Kis00 21.05.2017.

    Kako uspiju uc u krivi smijer??!!Nikad mi nisu bili jasni ti vozaci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare