To je to što me zanima!

Auto naletio na pješaka u Sl. Brodu, preminuo je u bolnici

Oko 18.40 sati iz bolnice je policiji stigla obavijest da je ozlijeđeni muškarac u bolnici umro. Star je oko 60 godina, a identitet poginulog se utvrđuje
Vidi originalni članak

U Zagrebačkoj ulici kod kućnog broja 212 u Slavonskom Brodu, jednoj od najprometnijih brodskih ulica, danas oko 17 auto je naletio na pješaka koji je od ozljeda preminuo u bolnici. Policiju su o nesreći obavijestili djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su nakon naleta automobila stradalog pješaka prevezli u slavonskobrodsku Opću bolnicu.

Pješak je od naleta osobnog automobila, zadobio teške ozljede od kojih je oko 18.40, prema obavijesti iz bolnice i preminuo. Kako neslužbeno doznajemo auto je bio marke Audi slavonskobrodskih registarskih oznaka.

- Zasad se samo zna da se radi o pješaku starom oko 60 godina, još se točno ne zna koje su okolnosti prethodile tom tragičnom slučaju. Tijekom očevida promet na tom dijelu Zagrebačke ulice bio je u prekidu i odvijao obilazno. Zasad nije poznat identitet stradalog, sve će se više znati po završetku očevidnih radnji -rekla je za 24sata Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • domoljub029 05.12.2018.

    Pogibe čovjek a još je imao samo 7 g do umirovljenja,,,eto što reči nego : nije imao sreće

  • onurk 05.12.2018.

    fakulteta sudjelovali i ovako represivnom zakonu,zar vama nije jasno da ce u ovoj represiji nastradati opet normalni gradani.Dali ste vi gospodo iz radne skupine predlozili da drzava smanji namete koji je najveci u evropi na uvoz auta,stari vozni park je je jedan od najvecih krivaca za crnu statistiku.Dali ste predlozili da se poprave ceste koje su najveci krivci dali ste predlozili edjkaciju vozaca nakon 10g posjedovanja vozacke dozvole.Pozovite one koji su polozili ispit prije 10g na testove da obnove znanje.Zato imamo najvecu smrtnost jer znate samo za represiju .Njemacka i druge razvijene zemlje imaju daleko bolju statistiku a kazne su tri puta manje. Svaki zakon koji se donosi u ovoj jadnoj nasoj zemlji je uvijek udri po obicnom postenom narodu a Horvatincic i sinovi bogatih tajkuna na sudu ce i tako imati olakotnu okolnost jer su iz bogatih obitelji i postenih sto stoji u presudi.E moj narode samo cekajte nista ne poduzimajte dozvolite ovim nesposobnim sto su pokupovali diplome na Prometnom faksu neka vam prodaju pamet.Nebi to francuzi dozvolili vidite kako se oni bore za svoja prava

  • Zalosna 04.12.2018.

    Pocivao u miru Stjepane, neka te Bog primi u svoje kraljevstvo, Zbogom

Komentiraj...
Vidi sve komentare