To je to što me zanima!

Auto sa zapovjednikom HRM-a jurio na A1: 'Prihvaća sankcije'

Zbog žurnih privatnih obveza ostavlja mogućnost da se vozilo kretalo brže od dopuštene brzine koja je propisana na navedenoj dionici, kažu iz MORH-a. Čitatelj ga je snimio dok je jurio brže od 200 km/h
Vidi originalni članak

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice Ivo Rafanelli bio je u automobilu koji je u četvrtak na autocesti A1 jurio i više od 200 km/h. Snimio ga je čitatelj Nove TV na dionici od Dugopolja prema Zagvozdu. 

Iz MORH-a su rekli kako je službeni vozač vozio Rafanellija u Tučepe s pogreba bojnika Marina Klarina koji je stradao u padu helikoptera.

- Zbog žurnih privatnih obveza ostavlja mogućnost da se vozilo kretalo brže od dopuštene brzine koja je propisana na navedenoj dionici. Zapovjednik HRM-a izjavljuje da u potpunosti prihvaća odgovornost te je spreman snositi sankcije - rekli su iz MORH-a. Kažu i da inače svakog dana na posao iz Tučepa u Split koristi usluge javnog prijevoznika.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • maxim m 31.01.2020.

    nima tog privatnog razloga za letit autocestom dvista na sat...udrit mu kaznu od 30tisuća kuna i oduzet vozačku na 3godine...ka šta reče slavujka...svi smo jednaki...

  • Tomy77. 31.01.2020.

    Nema sankcije! Zašto ? Zato što je njegovu brzinu snimao nekakav šalabajzer, koji je u tom trenutku trebao objeručke držati volan svog vozila, a ne iz tko zna kojih pobuda snimati ljude okolo, tako daaa...žao mi je !

  • 31.01.2020.

    Pazi ovo prihvaća sankcije. Kao da te netko pita da li prihvaćaš biti kažnjen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare